<
Yhteishankinnat

Kotimaan majoituspalvelut 2021–2022 (2024)

Puitejärjestelyn yhteenveto

Nimi

Kotimaan majoituspalvelut 2021–2022 (2024)

Sopimuskausi

01.01.2021 - 31.12.2022

Asiakaskohtaisten sopimusten viimeinen voimassaolopäivä

31.12.2022

Toimintamalli

Ranking

Puitejärjestely on siihen etukäteen liittyneiden asiakkaidemme käytettävissä. Puitejärjestelyyn ei ole enää mahdollista liittyä.

Mitä voin hankkia?

Puitejärjestelyyn liittyneenä asiakkaana voit hankkia majoituspalveluita valtakunnallisesti hotelleissa ja itsepalvelumajoituskohteissa. 

Voit hankkia palveluita pääasiallisesti työ- ja virkamatkustuksen tarpeisiin. Palveluita ei voi käyttää henkilöstön vapaa-ajan majoittumiseen.

Varaukset voit tehdä suoraan toimittajalta sähköpostitse, puhelimitse tai toimittajan online-varausjärjestelmän kautta. Hotellimajoituksen osalta varauksia voivat tehdä myös sopimusmatkatoimistosta ja muuta varausjärjestelmää hyödyntävät asiakkaat Hotelzon-varausjärjestelmästä.

Majoitusliikkeet hinta- ja yhteystietoineen löytyvät Asiakirjat-välilehden dokumentista Hinnasto. Hinnastoon on tuotu myös kaupungit ja osa-alueet. Hinnasto on excel-muotoinen joten voit suodattaa sitä hakiessasi majoitusliikkeitä esimerkiksi tietystä kaupungista tai tietyltä osa-alueelta.

Löydät myös muut tarkemmat tiedot majoituspalveluiden sisällöstä saat hankinnan kohteen kuvauksesta Asiakirjat-välilehdeltä.

'