Kotimaan majoituspalvelut 2021–2022 (2024) Puitejärjestely

Puitejärjestely on siihen etukäteen liittyneiden asiakkaidemme käytettävissä. Puitejärjestelyyn ei ole enää mahdollista liittyä.

Mitä voin hankkia?

Puitejärjestelyyn liittyneenä asiakkaana voit hankkia majoituspalveluita valtakunnallisesti hotelleissa ja itsepalvelumajoituskohteissa. 

Voit hankkia palveluita pääasiallisesti työ- ja virkamatkustuksen tarpeisiin. Palveluita ei voi käyttää henkilöstön vapaa-ajan majoittumiseen.

Varaukset voit tehdä suoraan toimittajalta sähköpostitse, puhelimitse tai toimittajan online-varausjärjestelmän kautta. Hotellimajoituksen osalta varauksia voivat tehdä myös sopimusmatkatoimistosta ja muuta varausjärjestelmää hyödyntävät asiakkaat Hotelzon-varausjärjestelmästä.

Majoitusliikkeet hinta- ja yhteystietoineen löytyvät Asiakirjat-välilehden dokumentista Hinnasto. Hinnastoon on tuotu myös kaupungit ja osa-alueet. Hinnasto on excel-muotoinen joten voit suodattaa sitä hakiessasi majoitusliikkeitä esimerkiksi tietystä kaupungista tai tietyltä osa-alueelta.

Löydät myös muut tarkemmat tiedot majoituspalveluiden sisällöstä saat hankinnan kohteen kuvauksesta Asiakirjat-välilehdeltä.

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Sopimuskausi
01.01.2021 - 31.12.2024
Asiakkaan hankintasopimusten viimeinen voimassaolopäivä
31.12.2024
Toimintamalli
Ranking

Vastuullisuus

Kaikki yhteishankintamme on vastuullisuusanalysoitu ja merkitty vastuullisuustunnuksin. Tässä yhteishankinnassa on huomioitu:

  • Ympäristövastuu
  • Sosiaalinen vastuu
  • Taloudellinen vastuu

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja

Katja Reinikainen

Kategoriapäällikkö

katja.reinikainen@hansel.fi

Hankinnan vaihe

  1. Esiselvityksessä
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Käynnissä
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa