Tapahtumat

Kohtaamisia hankintojen parissa työskenteleville

Tapahtumamme ovat asiantuntijoiden kohtaamispaikkoja, joissa jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia ja verkostoidutaan. Järjestämme tapahtumia ja tilaisuuksia myös yhteistyössä sopimustoimittajiemme sekä muiden yhteistyökumppaniemme kanssa.

Oletko sopimustoimittajamme? Kirjaudu sisään verkkopalveluun ja kurkkaa sopimustoimittajien omasta osiosta tulevat toimittajawebinaarit tai menneiden webinaarien tallenteet.

Webinaarit

9.6. klo 13-14 Hankintaharhaluuloja – onko niitä?

Asiantuntijamme kertovat, millaisia harhaluuloja ja väärinkäsityksiä julkisiin hankintoihin usein liittyy sekä valottavat millaisia totuuksia näiden harhaluulojen takaa löytyy. Webinaari on tarkoitettu sekä Hanselin asiakkaille että sopimustoimittajille. Webinaari on maksuton.

Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi webinaareihin.

Kuumat linjat

It-laitteiden kuuma linja 

Suuren suosion saanut IT-laitteiden kuuma linja jatkuu tammikuussa 2022. IT-laitteiden kuumalla linjalla kategoriapäälliköt Jungman & Lehtisaari ovat asiakkaidemme tavattavissa Teamsissä perjantaina 3.6.2022 klo 9–10.

Tule mukaan ja ideoi, kommentoi, kerro tarpeistasi tai kysy tietokoneiden, monitoimilaitteiden, tulostimien, esitystekniikan, mobiilipäätelaitteiden tai muiden IT-laitteiden hankintoihin liittyvistä asioista.

Kuumat linjat on tarkoitettu ainoastaan Hanselin asiakkaille. Kirjaudu sisään verkkopalveluumme, niin pääset klikkaamaan itsesi linjoille!

Klikkaa linjoille!

Hanselin matkassa

Matkustus- ja kokouspalveluiden yhteishankintoja käsittelevä webinaarisarja

Tässä webinaarisarjassa otetaan suunta kohti matkustuksen ja kokousten maailmaa ja käydään läpi yhteishankintasopimusten sisältöä sekä parhaita käytäntöjä. Katso webinaarien aikataulut alta:

  • 10.6. klo 9-10 Reittilennot 2022 (2024)

Kutsu lähetetään kaikille kyseiseen yhteishankintaan liittyneiden organisaatioiden yhteyshenkilöille. Voit lähettää kutsun mm. matkanvaraajille ja muille kollegoillesi omassa organisaatiossasi. Tervetuloa mukaan!

Tallenteet

Etkö päässyt paikalle kiinnostavaan webinaariin? Ei hätää, menneiden webinaariemme tallenteet ovat asiakkaidemme katsottavissa. Lue lisää alta!

Varmistathan, että olet kirjautuneena sisään verkkopalveluun, jotta saat tallenteet käyttöösi. 

Kevään 2022 webinaarit

Kevään 2022 webinaareissa kuullaan Hanselin työkaluista (Hankintapulssi ja Hankintaluotsi), yhteishankinnasta hankinnan välineenä sekä hankintaharhaluuloista.

Syksyn 2021 webinaarit

Syksyn 2021 webinaareissa kuultiin eettisestä ja vaatimustenmukaisesta toiminnasta, dynaamisesta hankintajärjestelmästä, tiedolla johtamisesta sekä vastuullisuudesta ja vaikuttavuudesta.

Kevään 2021 webinaarit

Kevään 2021 webinaareissa aiheina olivat hankintojen strateginen kehittäminen ja johtaminen sekä asiantuntijapalveluiden kilpailuttaminen.

ICT-päivä 2021

Virtuaalisena järjestetyn puolen päivän webinaarin aiheina olivat mm. tekoäly, robotiikka, hankintaosaaminen ja lakiasiat.

Syyskiertue 2020

Syyskiertueen 2020 aiheina olivat mm. sopimushallinta, julkisten hankintojen lainsäädäntö, hankintojen johtaminen ja hankintatiedon analysointi, yhteishankintatarjonta sekä yhteishankintojen vastuullisuus.