Yhteishankintoja niin toimitiloihin, ICT-hankintoihin kuin moneen muuhunkin tarpeeseen

Etsitkö ratkaisuja toimitilasi tarpeisiin?

Kaipaatko siivouspalveluita? Haluatko turvata toimitilasi? Ovatko ravintola- ja muut ruokapalvelusi kunnossa? Lue lisää ajankohtaisista yhteishankinnoistamme ja liity mukaan!

ICT-hankintoja tiedossa?

Hanselista löydät kattavan valikoiman ratkaisuja tietotekniikkatarpeisiisi. Oletko hankkimassa tietokoneita, mobiililaitteita, tulostusratkaisuja tai asiantuntijapalveluita? Tutustu tarjontaamme!

Ateriapalvelut toimitiloihisi

Hanselin yhteishankinnalla voit hankkia toimitiloihisi myös kaikki ateriapalvelut lisäpalveluineen sekä juoma- ja ruoka-automaatit erilaisiin tarpeisiin ja toimintaympäristöihin.

Turvaa toimitilasi ja toimintasi

Voit hankkia kattavasti tekniikkaa ja asiantuntijapalveluita toimitilaturvallisuuteen liittyvien järjestelmien ja ratkaisujen elinkaaren eri vaiheisiin.

Hanselin matkassa

Etsitkö kokonaisvaltaista ratkaisua organisaatiosi matkahallinnon tarpeisiin? Matkustus- ja kokouspalveluiden yhteishankinnoistamme löydät laajan valikoiman puitejärjestelyjä työ- ja virkamatkustukseen sekä kokoustamiseen.

Terveys-, talous- ja henkilöstöratkaisut

Meillä on laaja valikoima yhteishankintoja terveyden, talouden ja henkilöstön saralla. Tutustu esimerkiksi työterveyden, laboratoriotarvikkeiden ja rekrytointipalveluiden hankintaan!

Sähköautojen latausasemien DPS

Sähköautojen latausasemien dynaamisen hankintajärjestelmän (DPS) kautta hankit kaikki sähköautojen lataamiseen tarvittavat tuotteet ja palvelut.