Etsitkö ratkaisuja toimitilasi tarpeisiin?

Ota Hansel kumppaniksi! 

Saat turvaa, varmuutta ja helppoutta hankintoihisi julkisten hankintojen asiantuntijalta sekä hyvät sopimusehdot, joissa toimialan erityispiirteet on huomioitu. Dynaamisissa hankintajärjestelmissämme (DPS) on mukana iso joukko alan parhaita toimittajia, joiden taustat ovat kunnossa. Varmistamme puolestasi toimittajien soveltuvuuden, muun muassa yrityksen taloudellisen tilanteen sekä referenssit vastaavien palveluiden toimituksista. Teet toimittajavalinnan DPS:n sisäisellä kilpailutuksella eli minikilpailutuksella. Käytössäsi ovat valmiit mallipohjat, sähköinen kilpailutusratkaisu ja ohjeistus minikilpailutuksen eri vaiheisiin. Asiantuntijamme ovat tukenasi minikilpailutuksessa. Saat meiltä apua esimerkiksi minikilpailutusmateriaalisi katselmointiin ja kommentointiin. Tuemme myös sopimuskauden aikana, jos tarvitset apua esimerkiksi toimittajahallinnassa. Kaikissa yhteishankinnoissamme huomioidaan kansallisen hankintastrategian tavoitteet ja vastuullisuus. 

Meiltä löydät kattavan valikoiman yhteishankintoja toimitilasi eri tarpeisiin

Dynaamiset hankintajärjestelmät 

Haluatko turvata toimitilasi? Kaipaatko aulapalveluita tai puhtaanapitoa? Ovatko ravintola- ja muut ruokapalvelusi kunnossa? Lue lisää ajankohtaisista yhteishankinnoistamme ja liity mukaan. Nämä yhteishankinnat ovat dynaamisia hankintajärjestelmiä (DPS), joihin voi tulla mukaan milloin vain niiden keston aika. Klikkaa linkkejä, tutustu yksittäisiin hankintoihin tarkemmin ja ota meihin yhteyttä – asiantuntijoidemme yhteystiedot löydät kunkin yhteishankinnan verkkosivulta!

Puitejärjestelyt

Puitejärjestelyt ovat käytettävissäsi, jos organisaatiosi on liittynyt näihin etukäteen. Organisaatiosi liittymistiedot voit tarkistaa Oma Hansel -valikosta (verkkopalvelun oikeasta yläkulmasta), Liittymistiedot-otsikon alta.  

Toimitilapäivän tallenne on verkkopalveluun kirjautuneiden käyttäjien katsottavissa 30.4. asti. Kirjaudu sisään, niin näet tallennelinkin alapuolella. 

Tutustu asiakkaidemme kertomuksiin

Millaisia hankintoja asiakkaamme ovat tehneet toimitiloihinsa yhdessä kanssamme? Asiakastarinoidemme joukosta löydät lisätietoa muun muassa Puolustuskiinteistöjen ja Riihimäen kaupungin siivouspalveluhankinnoista, Mäntsälän sähköautojen latausasemien hankinnasta sekä jutun Senaatti-kiinteistöjen aurinkovoiman hyödyntämisestä.