Etsitkö ratkaisuja toimitilasi tarpeisiin?

Ota Hansel kumppaniksi! 

Saat turvaa, varmuutta ja helppoutta hankintoihisi julkisten hankintojen asiantuntijalta sekä hyvät sopimusehdot, joissa toimialan erityispiirteet on huomioitu. Dynaamisissa hankintajärjestelmissämme (DPS) on mukana iso joukko alan parhaita toimittajia, joiden taustat ovat kunnossa. Varmistamme puolestasi toimittajien soveltuvuuden, mm. yrityksen taloudellisen tilanteen sekä referenssit vastaavien palveluiden toimituksista. Teet toimittajavalinnan DPS:n sisäisellä kilpailutuksella eli minikilpailutuksella. Käytössäsi on valmiit mallipohjat, sähköinen kilpailutusratkaisu ja ohjeistus minikilpailutuksen eri vaiheisiin. Hanselin asiantuntijat ovat tukenasi minikilpailutuksessa. Saat meiltä apua esimerkiksi minikilpailutusmateriaalisi katselmointiin ja kommentointiin. Tuemme myös sopimuskauden aikana, jos tarvitset apua esimerkiksi toimittajahallinnassa. Kaikissa yhteishankinnoissamme huomioidaan kansallisen hankintastrategian tavoitteet ja vastuullisuus. 

Kaikki tällä sivulla esitellyt yhteishankinnat ovat dynaamisia hankintajärjestelmiä eli DPS:iä, joihin voit tulla mukaan milloin tahansa DPS:n keston aikana. Jos DPS ei ole sinulle vielä tuttu, voit tutustua siihen tarkemmin verkkopalvelumme Mikä dynaaminen hankintajärjestelmä -sivulla

Esittelyssä Siivouspalvelut - yksi Hanselin pitkäaikaisimmista ja pidetyimmistä yhteishankinnoista

Siivouspalvelut_sisaltosivu_768x384px.jpg

Siivouspalveluiden DPS:n kautta voit hankkia sekä ylläpito- ja perussiivouksen että laajan valikoiman lisäpalveluita, kuten saniteettitarvikkeet, viherkasvien hoidon, vaihtomattopalvelun tai kahvi- ja välipala-automaattien huollon. Tutustu tarkemmin yhteishankinnan verkkosivulla tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla!

Siivouspalvelut

Siivouspalveluiden DPS:n kautta voit hankkia sekä ylläpito- ja perussiivouksen että laajan valikoiman lisäpalveluita, kuten saniteettitarvikkeet, viherkasvien hoidon, vaihtomattopalvelun tai kahvi- ja välipala-automaattien huollon.

Jätä yhteydenottopyyntö

Oletko kiinnostunut Siivouspalveluiden yhteishankinnasta, mutta et tiedä, sopiiko se tarpeisiisi tai mistä aloittaa? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja me otamme sinuun yhteyttä. Etsitään yhdessä juuri sinun organisaatiollesi sopiva ratkaisu!

Anna Kisa-apurimme auttaa!

Maksuttomalla Kisa-apurillamme toteutat dynaamisen hankintajärjestelmän eli DPS:n sisäisen kilpailutuksen, tarjouspyynnön julkaisusta hankintapäätökseen asti. Kisa-apuri on erityisen hyödyllinen asiakkaillemme, joilla ei ole käytössään kaupallista, kuten esimerkiksi Cloudian, kilpailutusjärjestelmää.

Hanselin yhteishankinnoista löydät monipuoliset tuotteet ja palvelut toimitiloihisi

Haluatko turvata toimitilasi? Kaipaatko aulapalveluita tai puhtaanapitoa? Ovatko ravintola- ja muut ruokapalvelusi kunnossa? Lue lisää ajankohtaisista yhteishankinnoistamme ja liity mukaan! Nämä yhteishankinnat ovat dynaamisia hankintajärjestelmiä (DPS), joihin voi tulla mukaan milloin vain sopimuskauden matkan varrella. Klikkaa linkkejä ja tutustu yksittäisiin hankintoihin tarkemmin!

Palveluiden sisältö voidaan räätälöidä yksilöllisesti toimintaympäristösi mukaan.

Liittyminen kannattaa!

Vaikka dynaamisiin hankintajärjestelmiin (DPS) ei ole välttämätöntä liittyä, suosittelemme sitä kuitenkin lämpimästi. Liittymällä DPS:ään saat tietoa esimerkiksi sopimusta koskevista muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista. Liittymään pääset kunkin yhteishankinnan omilta sivuilta.