Aurinkovoimalat 2020–2026 DPS

Tämä yhteishankinta on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä. Jos olet toimittaja, siirry kohtaan "Haluatko toimittajaksi?".

Mitä voin hankkia?

Tämän dynaamisen hankintajärjestelmän kautta voit hankkia aurinkovoimaloita sekä niihin liittyviä asennus- ja muita palveluita. 

Voit hankkia aurinkovoimaloita asennettuina (myös PPA-mallilla) sekä muita aurinkovoimaloihin liittyviä tuotteita ja palveluita, kuten suunnittelua, seurantajärjestelmiä ja komponentteja.

Yhteishankinta tarjoaa ratkaisun kaikkiin asiakkaan aurinkovoimatarpeisiin. Skaala kattaa kokoluokat aina pienistä, yhden paneelin akkujärjestelmistä suuriin aurinkopuistoihin. Voimaloiden lisäksi DPS:ään kuuluvat myös niihin liittyvät palvelut (esim. etävalvonta, tuotannon seuranta ja huolto). Sopimuksen kautta ei voi hankkia aurinkolämpökeräimiä.

Sopimustoimittajan soveltuvuusvaatimukset

Sopimustoimittajat ovat täyttäneet seuraavat soveltuvuusvaatimukset:

 1. Rekisteröityminen ammatti- ja elinkeinorekisteriin
 2. Verojen ja eläkevakuutusmaksujen maksaminen
 3. Rahoituksellinen ja taloudellinen tilanne
  • Riskiluokitus väh. 3
  • Liikevaihto väh. 1 miljoonaa euroa
  • Vastuuvakuutus väh. 1 miljoonaa euroa
 4. Referenssivaatimusten täyttyminen
  • Toimittaja on toimittanut ja asentanut onnistuneesti aurinkovoimaloita eri kohteisiin viimeisen kahden (2) vuoden aikana osallistumishakemuksen jättämisestä siten, että aurinkovoimaloita on toimitettu yhteensä asennuksineen vähintään 300 kW:n edestä ja jokaisen yksittäisen tähän lukuun laskettavan aurinkovoimalan kokoluokka on ollut vähintään 30 kW.
  • Toimittajan kokemus aurinkovoimaloiden toimituksista on ollut säännöllistä ja jatkuvaa. Toimittajalla on kokemusta onnistuneista aurinkovoimaloiden toimituksista ja asennuksista eri kohteisiin siten, että toimittaja on toimittanut vuosittain ainakin yhden kokoluokaltaan vähintään 30 kW:n aurinkovoimalan asennuksineen viimeisen kolmen (3) vuoden aikana osallistumishakemuksen jättämisestä laskettuna.
 5. Laadunvarmistustoimenpiteet
  • Hankinnan kohteena olevien tavaroiden/palvelujen toimittamisessa noudatetaan laadunvarmistustoimenpiteitä suunnittelun, asennuksen ja komponenttien hankinnan osalta.
 6. TUKESin toiminnanharjoittajarekisteri
  • Hankinnan kohteeseen liittyvien sähköasennus- ja sähkökorjaustöiden tekijän (toimittaja tai toimittajan alihankkija) tulee kuulua TUKESin toiminnanharjoittajarekisteriin alalla A - Sähköasennustyöt ja sähkölaitekorjaus.

Yksityiskohtaiset soveltuvuusvaatimukset löytyvät osallistumispyynnöltä.

Haluatko toimittajaksi?

Hyväksymme mukaan kaikki soveltuvuusehdot täyttävät toimittajat. Lue lisää DPS:stä hankintamenettelynä ja kurkkaa lisätietoja videolta!

Voit jättää osallistumishakemuksen Aurinkovoimalat 2020–2026 (DPS):ään täällä.

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Liity viimeistään 31.03.2026

Sopimuskausi
30.03.2020 - 31.03.2026
Asiakkaan hankintasopimusten viimeinen voimassaolopäivä
31.03.2046
Toimintamalli
Sisäinen kilpailutus

Vastuullisuus

Kaikki yhteishankintamme on vastuullisuusanalysoitu ja merkitty vastuullisuustunnuksin. Tässä yhteishankinnassa on huomioitu:

 • Ympäristövastuu
 • Sosiaalinen vastuu
 • Taloudellinen vastuu

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja yhteishankinnasta

Pasi Tainio

Kategoriapäällikkö

pasi.tainio@hansel.fi

Hankinnan vaihe

 1. Esiselvityksessä
 2. Valmistelussa
 3. Kilpailutuksessa
 4. Käynnissä
 5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa