Kilpailutuspalvelut

Julkisissa hankinnoissa palvelun tai tuotteen toimittaja valitaan kilpailuttamalla. Meiltä saat asiantuntevaa apua sekä yhteishankintojen sisällä tehtäviin minikilpailutuksiin että omiin kilpailutuksiisi. Tutustu hankintojen tuki- ja kilpailutuspalveluihimme!

Yhteishankintojen käytön tuki

Joissakin puitejärjestelyissä ja kaikissa dynaamisissa hankintajärjestelmissä toimittaja valitaan minikilpailutuksella. Olemme tukenasi ja kommentoimme mielellämme tarjouspyyntömateriaaleja. Voit tiedustella myös maksullista MinikisaPlus-palvelua.

Apua kilpailutusprojektiin

Asiantuntijamme ovat apunasi, kun teet omaa kilpailutustasi sellaisesta tuotteesta tai palvelusta, josta meillä ei ole tarjota yhteishankintaa. Varmistamme rautaisella ammattitaidolla, että kilpailutusprojektisi etenee sujuvasti ja lainmukaisesti.

Vaikuttavuutta kilpailutuksiin

Osana asiakaskohtaisten kilpailutusten toteutusta mittaamme kilpailutusten kautta aikaansaatavaa vaikuttavuutta. Mittaaminen toteutetaan lähtökohtaisesti jokaisen käynnistyvän kilpailutuksen yhteydessä.

Valtion kilpailutuskalenteri

Valtion kilpailutuskalenteri kokoaa virastojen suunnitellut hankinnat yhteen. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tarjouskilpailuihin, nappaa täältä talteen vinkit tulevista kilpailutuksista.

Minikisa-apuri

Minikisa-apurilla toteutat dynaamisen hankintajärjestelmän eli DPS:n sisäisen kilpailutuksen, tarjouspyynnön julkaisusta hankintapäätökseen asti.

Pienhankintapalvelu

Pienhankintapalvelussa kilpailutat näppärästi hankinnat, jotka jäävät alle 60 000 euron kansallisen kynnysarvon.