Toimittajamme kertovat

Ambientia: DPS:iin osallistuminen kannattaa

Ambientia suosittelee DPS:iin osallistumista ja kehottaa myös asiakkaita aktiivisuuteen, sillä se ylläpitää toimittajien mielenkiintoa osallistua kilpailutuksiin.

Avis: Vuokra-autot liikuttavat julkishallintoa energiatehokkaasti

Vuokra-auton ratissa asiakkaamme kokevat hybridi- ja täyssähköautojen hyödyt konkreettisesti. Ympäristövastuullisuus on merkittävässä osassa autonvuokraus- ja minileasingpalveluiden puitejärjestelyssä.

VR: Määränpäänä ympäristöystävällinen työmatkustus

Hansel ja VR edistävät yhdessä julkishallinnon matkahallinnon tehostamista. Junamatkustus on hiilineutraali tapa liikkua, ja matkustusajan voi hyödyntää työntekoon.

StaffPoint: Henkilöstövuokraus ei ole enää mörko

Jatkuvasti kehittyvät tarpeet ja tavoitteet ovat tehneet henkilöstövuokrauksesta kiinteän osan valtionhallintoa.

S-ryhmän hotellit: Tarjolla ensiluokkaisia majoitus- ja kokouspalveluita

S-ryhmän hotellien näkökulmasta sopimustoimittajuus on pesti, johon hyväksytään vain parhaat. Hanselilla on tiukat kriteerit ja asioita tarkastetaan myös sopimuskauden aikana, mikä on asiakkaan näkökulmasta laadun tae.

Era Content: Vuoropuhelu on tie tehokkaampiin hankintoihin

Tarjoajayritysten näkemykset ovat arvokkaita, sillä ne antavat ajantasaista tietoa suoraan toimialan ytimestä. Markkinavuoropuhelu on keskeinen osa hankintaa myös Hanselin näkökulmasta.

Kaipaamme uusia toimittajatarinoita – haluatko jakaa omasi?

Etsimme toimittajajoukostamme yrityksiä, jotka haluavat jakaa kokemuksiaan siitä, millaista on toimia Hanselin sopimustoimittajana. Pääset jakamaan arvokasta tietoa niin muille toimittajille kuin Hanselin asiakkaillekin.

Ota yhteyttä!