Toimittajamme kertovat

Tutustu sidosryhmälehteemme

Sidosryhmälehdestämme löydät mielenkiintoisia asiakas- ja toimittajatarinoita sekä tietoa tarjoamistamme yhteishankinnoista ja palveluista. Lehden sivuilla voit myös tutustua meihin hanselilaisiin paremmin. Mukavia lukuhetkiä!

AirFrance-KLM: Reittilentoja ryhmittymänä

Hankintalaki mahdollistaa yritysten osallistumisen yhteishankintoihin ryhmittymänä. Vaihtoehto on varteenotettava niin isoille konserneille kuin pienemmillekin yrityksille, jolloin asiakkaiden käyttöön saadaan laajempi palvelu- ja tuotevalikoima.

Palmia: Puhtaasti vastuullinen

Hanselin siivouspalveluiden dynaamisessa hankintajärjestelmässä haluttiin painottaa myös sosiaalisen vastuun merkitystä. Sopimustoimittaja Palmia on työllistänyt palvelukseensa jo kolme henkilöä työllistämisehdon kautta.

Scandic Hotels: Vastuullisuutta ei voi korostaa liikaa

Hanselin sopimustoimittajana Scandicille avautuu laaja verkosto ja merkittäviä asiakkuuksia. Sopimustoimittajana Scandic pääsee myös kehittämään julkishallinnon matkustamisesta entistä vastuullisempaa.

Ambientia: DPS:iin osallistuminen kannattaa

Ambientia suosittelee DPS:iin osallistumista ja kehottaa myös asiakkaita aktiivisuuteen, sillä se ylläpitää toimittajien mielenkiintoa osallistua kilpailutuksiin.

Avis: Vuokra-autot liikuttavat julkishallintoa energiatehokkaasti

Vuokra-auton ratissa asiakkaamme kokevat hybridi- ja täyssähköautojen hyödyt konkreettisesti. Ympäristövastuullisuus on merkittävässä osassa autonvuokraus- ja minileasingpalveluiden puitejärjestelyssä.

VR: Määränpäänä ympäristöystävällinen työmatkustus

Hansel ja VR edistävät yhdessä julkishallinnon matkahallinnon tehostamista. Junamatkustus on hiilineutraali tapa liikkua, ja matkustusajan voi hyödyntää työntekoon.

S-ryhmän hotellit: Ensiluokkaisia majoitus- ja kokouspalveluita

S-ryhmän hotellien mielestä sopimustoimittajuus on pesti, johon hyväksytään vain parhaat. Hanselilla on tiukat kriteerit ja asioita tarkastetaan myös sopimuskauden aikana, mikä on asiakkaan näkökulmasta laadun tae.

Era Content: Vuoropuhelu on tie tehokkaampiin hankintoihin

Tarjoajayritysten näkemykset ovat arvokkaita, sillä ne antavat ajantasaista tietoa suoraan toimialan ytimestä. Markkinavuoropuhelu on keskeinen osa hankintaa myös Hanselin näkökulmasta.

StaffPoint: Henkilöstövuokraus ei ole enää mörko

Jatkuvasti kehittyvät tarpeet ja tavoitteet ovat tehneet henkilöstövuokrauksesta kiinteän osan valtionhallintoa.