Anna digitaalisten työkalujemme auttaa!

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön paljon maksuttomia työkaluja niin hankintojen suunnittelun, analysoinnin kuin kilpailuttamisenkin tueksi. Lue alta lisää digitaalisista apureistamme tai kirjaudu sisään Oma Hansel -sivulle ja ota työkalut heti käyttöön!

Työkalut kilpailuttamisen tueksi

Kisa-apuri

Toteuta Kisa-apurissa dynaamisen hankintajärjestelmän eli DPS:n sisäinen kilpailutus, tarjouspyynnön julkaisusta hankintapäätökseen asti. Kisa-apuri on erityisen hyödyllinen asiakkaillemme, joilla ei ole käytössään kaupallista, kuten esimerkiksi Cloudian, kilpailutusjärjestelmää. Lue lisää Kisa-apurista ja katso, missä DPS:issä se on jo käytössä. 

Kisa-apurissa kilpailutat näppärästi myös pienhankinnat, joiden arvo jää alle 60 000 euron kansallisen kynnysarvon. Kisa-apurissa voit lähettää tarjouspyyntöjä mukana oleville toimittajille nopeasti ja joustavasti, vain muutamalla klikkauksella.

Ajoneuvopalvelu

Ajoneuvopalvelu on näppärä apuväline ajoneuvojen kilpailuttamiseen. Ajoneuvopalvelu on käytettävissäsi, jos olet liittynyt Autot palveluineen 2021–2023 (2025)​ -puitejärjestelyyn.

Kokouspaikkahaku

Kokouspaikkahaku esittelee kotimaan kokous- ja tapahtumapaikat. Kokouspaikkahaku on käytettävissäsi, jos olet liittynyt Kokous- ja tapahtumapaikat 2021–2022 (2024) -puitejärjestelyyn.

Muuttokuljetuspalvelu

Organisaatioiden yksinkertaiset muutot sekä kotitalousmuutot on helppo tehdä Muuttokuljetuspalvelussa. Tutustu ensin Muuttokuljetuspalveluiden DPS:ään!

Tilausajopalvelu

Tilausajopalvelussa voit hoitaa koko sähköisen kilpailuttamisen, kuljetuksen tilaamisesta aina ajopalautteen antamiseen saakka. Tutustu ennen käyttöä Tilausajopalveluiden DPS:ään.

Työkaluja hankintojen johtamiseen ja analysointiin

Hankintapulssi

Hankintapulssi kokoaa organisaatiosi hankintatiedot helposti käsiteltäväksi kokonaisuudeksi. Tiedon lähteenä ovat ostolaskut. Visualisoitu palvelu kertoo mitä on hankittu, miltä toimittajalta ja milloin hankinnat on tehty. Mukana on tietoa myös hankintojen hiilijalanjäljestä.

Hankintatutka

Hankintatutkan avulla voit arvioida organisaatiosi hankintatoimen kypsyysastetta, eli maturiteettia. Sen avulla tunnistat keskeiset kehittämiskohteet sekä arvioit hankintatoimen hyviä käytäntöjä eri sidosryhmien näkökulmista ja suhteessa muihin organisaatioihin.

Hankintaluotsi

Hankintaluotsi on työkalu, joka auttaa ottamaan hankinnat haltuun – sen avulla julkisista hankinnoistasi tulee vaikuttavampia ja vastuullisempia. Palvelussa pääset asettamaan ja seuraamaan tavoitteita hankinnoillesi. Löydät Hankintaluotsin Hilmasta (hankintailmoitukset.fi).

Oma Hansel

Suorat linkit kilpailuttamisen ja hankintojen kehittämisen työkaluihin sekä moniin muihin palveluihin löydät Oma Hansel -sivulta, kun olet kirjautuneena sisään verkkopalveluumme.