ICT-hankintoja tiedossa?

Ota Hansel kumppaniksi! 

Saat turvaa, varmuutta ja helppoutta hankintoihisi julkisten hankintojen asiantuntijalta sekä hyvät sopimusehdot, joissa toimialan erityispiirteet on huomioitu. Dynaamisissa hankintajärjestelmissämme (DPS) on mukana iso joukko alan parhaita toimittajia, joiden taustat ovat kunnossa. Varmistamme puolestasi toimittajien soveltuvuuden, mm. yrityksen taloudellisen tilanteen sekä referenssit vastaavien palveluiden toimituksista. Teet toimittajavalinnan DPS:n sisäisellä kilpailutuksella eli minikilpailutuksella. Käytössäsi on valmiit mallipohjat, sähköinen kilpailutusratkaisu ja ohjeistus minikilpailutuksen eri vaiheisiin. Hanselin asiantuntijat ovat tukenasi minikilpailutuksessa. Saat meiltä apua esimerkiksi minikilpailutusmateriaalisi katselmointiin ja kommentointiin. Tuemme myös sopimuskauden aikana, jos tarvitset apua esimerkiksi toimittajahallinnassa. Kaikissa yhteishankinnoissamme huomioidaan kansallisen hankintastrategian tavoitteet ja vastuullisuus. 

Poimintoja tarjonnastamme

IT_konsultointi_sisaltosivu_768x384px.jpg

Tutustu tarkemmin, millaisia erilaisia konsultointi- ja asiantuntijapalveluratkaisuja tarjoamme niin IT-hankintojen, digitaalisen turvallisuuden kuin johtamisen tai tietohallinnon kehittämisen tueksi. Kaikki tällä sivulla esitellyt yhteishankinnat ovat dynaamisia hankintajärjestelmiä eli DPS:iä, joihin voit tulla mukaan milloin tahansa DPS:n keston aikana. Jos DPS ei ole sinulle vielä tuttu, voit tutustua siihen tarkemmin verkkopalvelumme Mikä dynaaminen hankintajärjestelmä -sivulla

IT-konsultointi

Etsi sopiva toimittaja erilaisten IT-palveluiden suunnitteluun, hallintaan, kehitykseen ja ylläpitoon kauttamme. Käynnistä oma DPS:n sisäinen minikilpailutuksesi vaikka heti!

Tiedonhallinnan ja digitaalisen turvallisuuden asiantuntijapalvelut

DPS:n kautta voit hankkia asiantuntijapalveluita mm. näihin: digitaalisen turvallisuuden johtaminen, riskienhallinta, jatkuvuus ja varautuminen, tietoturvallisuus ja tietosuoja.

Johtamisen ja kehittämisen konsultointi

Konsultointia tietohallinnon kehittämiseen, tietojohtamiseen tai kokonaisarkkitehtuurityöhön? Tai kenties tukea nousevien teknologioiden mahdollisuuksien tunnistamiseen?

Tutustu myös näihin 

Oletko hankkimassa tietokoneita, mobiililaitteita tai tulostusratkaisuja? Meiltä löydät kattavan valikoiman ratkaisuja tietotekniikkatarpeisiisi.

Anna Minikisa-apurin auttaa!

Minikisa-apurilla toteutat dynaamisen hankintajärjestelmän eli DPS:n sisäisen kilpailutuksen, tarjouspyynnön julkaisusta hankintapäätökseen asti. Minikisa-apuri on erityisen hyödyllinen asiakkaillemme, joilla ei ole käytössään kaupallista, kuten esimerkiksi Cloudian, kilpailutusjärjestelmää.

Tutustu Minikisa-apuriin

Blogi: vastuullisia tietokoneita

Elektroniikkalaitteiden valmistamiseen liittyy aina vastuullisuuteen liittyviä riskejä, joita olemme viime vuosina käyneet läpi tiheällä kammalla. Riskien realisoitumista pyrimme estämään muun muassa sisällyttämällä DPS:ien ehtoihin Hanselin omat Code of Conduct -vastuullisuusvelvoitteet.

Lue blogi

Asiakastarina: Hansel tuki onnistunutta ICT-hankintaa

Valtiovarainministeriö on tehnyt mittavan valtionavustustoiminnan kehittämis- ja digitalisointihanke. VM luotti hankkeessa toteutettavien tietojärjestelmäpalveluiden kehitys- ja ylläpitotehtävien kilpailutuksessa Hanselin tukeen.

Tutustu VM:n kokemuksiin