ICT-hankintoja tiedossa?

Ota Hansel kumppaniksi! 

Saat turvaa, varmuutta ja helppoutta hankintoihisi julkisten hankintojen asiantuntijalta sekä hyvät sopimusehdot, joissa toimialan erityispiirteet on huomioitu. Käytössäsi ovat valmiit mallipohjat, sähköinen kilpailutusratkaisu ja ohjeistus minikilpailutuksen eri vaiheisiin. Asiantuntijat ovat tukenasi kilpailutuksessa: saat meiltä apua esimerkiksi minikilpailutusmateriaalisi katselmointiin ja kommentointiin. Tuemme myös sopimuskauden aikana, jos tarvitset apua esimerkiksi toimittajahallinnassa. Kaikissa yhteishankinnoissamme huomioidaan kansallisen hankintastrategian tavoitteet ja vastuullisuus. 

Kuvituskuva: piirakkakaavio Hanselin ICT-hankinnoista

Meiltä löydät kattavan valikoiman ratkaisuja tietotekniikkatarpeisiisi
 

Tällä sivulla esitellyt yhteishankinnat ovat joko puitejärjestelyjä, joihin on tärkeää liittyä etukäteen tai dynaamisia hankintajärjestelmiä eli DPS:iä, joihin voit tulla mukaan milloin tahansa DPS:n keston aikana. Jos liittymiskäytäntömme ei ole sinulle vielä tuttu, tutustu siihen tarkemmin Yhteishankintoihin liittyminen -sivulla

Tervetuloa ICT-päivään!

Hanselin ICT-päivä tulee taas! Marraskuussa agendalla ovat muun muassa pilvipalvelut, varautuminen sekä ajankohtaista hankinta-asiaa mielenkiintoisten case-esimerkkien kautta. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Klikkaa IT-laitteiden kuumalle linjalle!

IT-laitteiden kategoriapäälliköt  Mikko Jungman ja Tero Lehtisaari ovat syksyllä tavattavissa Teamsissa joka toinen perjantai. Tarkemmat ajankohdat päivitetään tälle sivulle myöhemmin. Kysy ja jaa ajatuksiasi tietokoneiden, monitoimilaitteiden, tulostimien, esitystekniikan tai muiden IT-laitteiden hankintoihin liittyvistä asioista. Kuumat linjat on tarkoitettu ainoastaan Hanselin IT-laitteiden yhteishankintoja käyttäville asiakkaille. Tervetuloa linjoille!

IT-konsultointi 2023–2028

Uusi IT-konsultoinnin DPS on asiakkaidemme käytettävissä – mukana uutena palvelualueena Vihreän IT:n palvelut, käy tutustumassa!