ICT-hankintoja tiedossa?

Ota Hansel kumppaniksi! 

Saat turvaa, varmuutta ja helppoutta hankintoihisi julkisten hankintojen asiantuntijalta sekä hyvät sopimusehdot, joissa toimialan erityispiirteet on huomioitu. Käytössäsi ovat valmiit mallipohjat, sähköinen kilpailutusratkaisu ja ohjeistus minikilpailutuksen eri vaiheisiin. Asiantuntijat ovat tukenasi kilpailutuksessa: saat meiltä apua esimerkiksi minikilpailutusmateriaalisi katselmointiin ja kommentointiin. Tuemme myös sopimuskauden aikana, jos tarvitset apua esimerkiksi toimittajahallinnassa. Kaikissa yhteishankinnoissamme huomioidaan kansallisen hankintastrategian tavoitteet ja vastuullisuus. 

IT_konsultointi_sisaltosivu_768x384px.jpg

Katso alta, millaisia konsultointi- ja asiantuntijapalveluratkaisuja tarjoamme niin IT-hankintojen, digitaalisen turvallisuuden kuin johtamisen tai tietohallinnon kehittämisen tueksi.

Tällä sivulla esitellyt yhteishankinnat ovat puitejärjestelyjä, joihin on tärkeää liittyä etukäteen tai dynaamisia hankintajärjestelmiä eli DPS:iä, joihin voit tulla mukaan milloin tahansa DPS:n keston aikana. Jos liittymiskäytäntömme ei ole sinulle vielä tuttu, tutustu siihen tarkemmin Yhteishankintoihin liittyminen -sivulla

Oletko hankkimassa tietokoneita, esitystekniikkaa tai tulostusratkaisuja? Meiltä löydät kattavan valikoiman ratkaisuja tietotekniikkatarpeisiisi.

Klikkaa IT-laitteiden kuumalle linjalle!

IT-laitteiden kategoriapäälliköt  Mikko Jungman ja Tero Lehtisaari ovat tavattavissa Teamsissa perjantaisin 25.11. ja 9.12. klo 9–10. Kysy ja jaa ajatuksiasi tietokoneiden, monitoimilaitteiden, tulostimien, esitystekniikan tai muiden IT-laitteiden hankintoihin liittyvistä asioista. Kuumat linjat on tarkoitettu ainoastaan Hanselin IT-laitteiden yhteishankintoja käyttäville asiakkaille. Tervetuloa linjoille!

Johtamisen ja kehittämisen konsultointi

Kaipaatko konsultointia tietohallinnon kehittämiseen, tietojohtamiseen tai kokonaisarkkitehtuurityöhön? Tai kenties tukea nousevien teknologioiden mahdollisuuksien tunnistamiseen?

Tiedonhallinnan ja digitaalisen turvallisuuden asiantuntijapalvelut

DPS:n kautta voit hankkia asiantuntijapalveluita mm. näihin: digitaalisen turvallisuuden johtaminen, riskienhallinta, jatkuvuus ja varautuminen, tietoturvallisuus ja tietosuoja.

IT-konsultointi

Etsi sopiva toimittaja erilaisten IT-palveluiden suunnitteluun, hallintaan, kehitykseen ja ylläpitoon kauttamme. Käynnistä oma DPS:n sisäinen minikilpailutuksesi vaikka heti!