ICT-hankintoja tiedossa?

Ota Hansel kumppaniksi! 

Saat turvaa, varmuutta ja helppoutta hankintoihisi julkisten hankintojen asiantuntijalta sekä hyvät sopimusehdot, joissa toimialan erityispiirteet on huomioitu. Käytössäsi ovat valmiit mallipohjat, sähköinen kilpailutusratkaisu ja ohjeistus minikilpailutuksen eri vaiheisiin. Asiantuntijat ovat tukenasi kilpailutuksessa: saat meiltä apua esimerkiksi minikilpailutusmateriaalisi katselmointiin ja kommentointiin. Tuemme myös sopimuskauden aikana, jos tarvitset apua esimerkiksi toimittajahallinnassa. Kaikissa yhteishankinnoissamme huomioidaan kansallisen hankintastrategian tavoitteet ja vastuullisuus. 

Haluatko palata marraskuisen ICT-päivän tunnelmiin? Kirjaudu sisään verkkopalveluun, niin löydät tallenteen sivun oikeasta reunasta!

 

Kuvituskuva: piirakkakaavio Hanselin ICT-hankinnoista

Meiltä löydät kattavan valikoiman ratkaisuja tietotekniikkatarpeisiisi

Tällä sivulla esitellyt yhteishankinnat ovat joko puitejärjestelyjä, joihin on tärkeää liittyä etukäteen tai dynaamisia hankintajärjestelmiä eli DPS:iä, joihin voit tulla mukaan milloin tahansa DPS:n keston aikana. Jos liittymiskäytäntömme ei ole sinulle vielä tuttu, tutustu siihen tarkemmin Yhteishankintoihin liittyminen -sivulla

Tervetuloa IT-laitteiden kuumaan linjaan!

IT-laitteiden kategoriapäälliköt  Mikko Jungman ja Tero Lehtisaari ovat syksyllä tavattavissa Teamsissa joka toinen perjantai. Kysy ja jaa ajatuksiasi tietokoneiden, monitoimilaitteiden, tulostimien, esitystekniikan tai muiden IT-laitteiden hankintoihin liittyvistä asioista. Kuumat linjat on tarkoitettu ainoastaan Hanselin IT-laitteiden yhteishankintoja käyttäville asiakkaille. Tervetuloa linjoille!

Tarjoaja, seuraa hankintailmoituksia Hilmassa!

Hilmassa voit seurata oman alasi kilpailutusten ennakkoilmoituksia ja hankintailmoituksia. Niistä selviää tarjouskilpailun ajankohta, sisältö ja toimintatapa.

IT-konsultointi 2023–2028

Uusi IT-konsultoinnin DPS on asiakkaidemme käytettävissä – mukana uutena palvelualueena Vihreän IT:n palvelut, käy tutustumassa!