Osa-alue 2: Puheratkaisut, Muut asiakkaat Puitejärjestely

Olemme valmistelleet uutta puheratkaisujen yhteishankintaa, jonka kautta voisi hankkia matkapuhelinliittymät, kiinteän verkon liittymät sekä vaihde-, välitys- ja asiakaspalveluratkaisut. Hankinnasta tehtiin 21.11.2023 hankintapäätös ja tarjouskilpailun voittajaksi valittiin Elisa Oyj. Hankintapäätöksestä kuitenkin valitettiin markkinaoikeuteen. Arvioimme, että markkinaoikeuskäsittely saadaan päätökseen vuoden 2024 aikana.

Suurimmalla osalla uuteen puitejärjestelyyn liittyneistä asiakkaistamme on mahdollisuus käyttää edellistä Puheratkaisut 2018–2023 -puitejärjestelyä niin kauan kun asiakkaan oma hankintasopimus toimittajan kanssa on voimassa (enintään lokakuuhun 2025 saakka).

Niille asiakkaille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää edeltävää puitejärjestelyämme, valmistelemme väliaikaista puitejärjestelyä välttämättömien hankintojen tekemistä varten. Välttämättömillä hankinnoilla tarkoitetaan tilannetta, jossa asiakkaalla on edellinen vastaavien palveluiden sopimus päättynyt tai päättymässä lähiaikoina. Olemme ottaneet yhteyttä niihin asiakkaisiin, jotka ovat hankintakyselyssä ilmoittaneet edeltävän sopimuksen päättyvän ennen vuoden 2024 loppua. Jos et ole varma organisaatiosi tilanteesta, voit olla yhteydessä kategoriapäällikkö Jouni Välilään.

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Sopimuskausi
02.09.2024 - 31.08.2029
Asiakkaan hankintasopimusten viimeinen voimassaolopäivä
31.08.2031
Toimintamalli
Yksi toimittaja

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja kilpailutuksesta

Johanna Eloniemi

Kilpailuttamiskonsultti

kilpailutus@hansel.fi

Lisätietoja hankinnan sisällöstä

Jouni Välilä

Kategoriapäällikkö

jouni.valila@hansel.fi

Hankinnan vaihe

  1. Esiselvityksessä
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Käynnissä
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa