Arvon asiakkaat, milläs teillä lämmitetään?

Öljylläkö kuten ennenkin? Hansel on valmistelemassa uutta polttoaineiden säiliötoimitushankintaa. Sopimus kattaa lämmityspolttoöljyn lisäksi bensiinit ja dieselin. Sopimukseen pyritään saamaan myös bioöljy, mikäli markkinoilta löytyy laadukkaalle bioöljylle useampi tarjoaja kuin yksi. Olisiko teillä muita toiveita?

Vai olisiko kaasu nesteitä kevyempi ratkaisu?

Nestekaasua saa tällä hetkellä kaasusopimuksesta vain pulloissa, mutta olisiko säiliötoimituksille tarvetta? Kaasuista on myös uusi sopimus työn alla.

Kaasusopimus tosin keskittyy kaikkiin muihin kuin poltettaviin kaasuihin. Kaasukisasta odotetaan kuitenkin tulenkatkuista, sillä Hanselilla ja KL-Kuntahankinnoilla, joiden molempien asiakaskuntaa nyt palvellaan Hanselissa, on edellisellä sopimuskaudella ollut alan markkinajohtajista eri toimittajat.

Oli tarpeenne mikä tahansa yllä mainituista, niin olkaa yhteydessä meihin energian kategoriapäälliköihin!

Maakaasumarkkinoiden vapautuminen kilpailulle 1.1.2020 on jo nyt tuonut markkinoille uusia toimijoita. Voisiko joissain kohteissa olla mahdollista korvata nestekaasu tai öljy paineistetulla (CNG) tai nesteytetyllä (LNG) maakaasulla? LNG toimituksistakin on uusi kisa työn alla ja kisaan odotetaan ottavan osaa aiempaa useampia toimittajia. Myös maakaasun rinnalle otetaan biokaasu (CBG tai LBG), mikäli te asiakkaat sitä haluatte ja markkinoilta löytyy toimittajia, joilla on kykyä sitä toimittaa.

Jos polttaminen ei ole sinun juttusi, niin kiinnostaisiko sinua lämpöpumput?

Korviimme on kantautunut, että asiakkaillamme olisi paljonkin tarvetta erilaisille lämpöpumpuille (maalämpö, vesistölämpö, ilmavesilämpö, ilmalämpö tai poistoilmalämpö). Myös erilaisista avaimet käteen -lämpöpumppuratkaisuista olisi mahdollista tehdä yhteishankinta. Parhaiten yhteishankintaan sopisi DPS (dynaaminen hankintajärjestelmä), jossa toimintamalli mukailisi tuoretta aurinkovoimaloiden DPS:ää. Asiakkaiden oma kisaaminen olisi helppoa, kun speksit olisivat valmiina ja kaikki alan merkittävimmät toimittajat saisivat jokaisesta projektista vakiomuotoisen tarjouspyynnön.

Oli tarpeenne mikä tahansa yllä mainituista, niin olkaa yhteydessä meihin energian kategoriapäälliköihin Juha-Pekka Paunuun tai Pasi Tainioon tai asiakkuuspäällikköönne, niin etsitään parhaat ratkaisut yhdessä!

Pasi Tainio, kategoriapäällikkö, energia

Kategoriapäällikkömme Pasi Tainio on energia-alan ja kestävän kehityksen tuntija. Pasi pyrkii myös omassa elämässään tekemään vain vastuullisia hankintoja ja toimimaan mahdollisimman kestävästi. Matkustaminen on Pasin heikkous, jota hän pyrkii kompensoimaan erilaisilla päästövähennyspalveluilla.

Bloggari
Selaa blogikirjoituksia