Hankintastrategia

Hankintastrategia on avainasemassa organisaation menestyksessä. Se ei ainoastaan ohjaa hankintojen toteutusta, vaan myös varmistaa, että ne tukevat organisaation laajempia tavoitteita ja visiota. Meidän avullamme voit laatia hankintastrategian, joka on räätälöity organisaatiosi tarpeisiin.

Hankintastrategian avulla voit suunnata organisaatiosi resurssit tehokkaasti ja tavoitteellisesti. Autamme sinua varmistamaan, että hankinnat tukevat pitkän aikavälin päämääriä, ja että hankintatoiminta on linjassa organisaation yleisen strategian ja tavoitteiden kanssa.

Strategian toteutus käytännössä – konkreettista tekemistä

Hankintastrategia määrittää, miten organisaation eri linjaukset otetaan huomioon hankintatoiminnassa, ja miten hankintojen avulla saavutetaan tavoitteet. Tuemme sinua hankintatoimen kehittämisessä ja varmistamme, että strategia on käytännönläheinen ja tuloksellinen. Autamme määrittämään hankinnoille ymmärrettävät tavoitteet ja niitä edistävän toimenpideohjelman.

Palvelumme kautta voit edistää hankintojen parempaa johtamista, hankintataitojen kehittämistä, markkinoiden toimivuutta, innovaatioiden edistämistä, vaikuttavuutta ja vastuullisuutta. Autamme sinua tunnistamaan ja hyödyntämään hankintojen potentiaalia organisaatiosi hyväksi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: yksikönpäällikkö Kalle Pinni, kalle.pinni@hansel.fi tai 0294 444 252, kerron mielelläni lisää!