Oletko uusi asiakas?

Tarjoamme sinulle tukea julkisiin hankintoihin valmiiksi kilpailutettavien sopimusten, kehittämispalveluiden ja kilpailutuskonsultoinnin muodossa.  Avainsanoja toiminnassamme ovat vastuullisuus ja digitaalisuus.

KL-Kuntahankinnat yhdistyi Hanseliin syyskuun 2019 alussa, jonka jälkeen asiakaskuntamme on kasvanut jo lukuisilla kunnilla, kuntayhtymillä ja seurakunnilla.

Kuinka aloittaa palveluidemme käyttö? | Rekisteröidy sivun oikeasta yläkulmasta

Ensimmäiseksi sinun tulee rekisteröityä verkkopalveluumme. KL-Kuntahankintojen tunnukset eivät riitä, vaan tarvitsen hansel.fi:hin uuden käyttäjänimen ja salasanan. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle avautuvat yhteishankintojemme tiedot, ja pääset liittymään valitsemiisi sopimuksiin. Rekisteröityminen ohjaa sivuston näyttämään sinulle vain ne sopimukset ja palvelut, joita voit hyödyntää.

  1. Klikkaa sivuston oikeasta yläkulmasta "Rekisteröidy". Täytä pyydetyt kentät ja anna haluamasi salasana. (Huom. älä käytä HAKA tai VIRTU -rekisteröitymistä).
  2. Rekisteröinti vahvistetaan sähköpostiisi tulevan linkin kautta. Jos et saa vahvistusviestiä, kannattaa tarkastaa roskapostikansio. Vahvistuksen jälkeen voit kirjautua palveluumme ja hyväksyä tietosuojakäytäntömme.
  3. Tiedät olevasi kirjautuneena, kun oikeassa yläreunassa näkyy oma nimesi.
  4. Liittymisoikeudet: Organisaationne päättää itse, kuka tai ketkä saavat liittyä organisaation puolesta yhteishankintoihin. Hansel ei aseta tälle tarkkoja kriteereitä, emmekä edellytä esimerkiksi allekirjoitusoikeutta.

Kuulutko asiakaskuntaamme?

Toivottavasti sinun organisaatiosi on seuraava asiakkaamme, mutta mikäli sinulle on epäselvää, voitteko hyödyntää palveluitamme, pyydämme teitä vastaamaan asiakkuusselvityskyselyyn varmistaaksemme, että Hansel-laissa esitetyt asiakkuuden edellytykset täyttyvät, mikäli yhtiö haluaa nyt tai myöhemmin hyödyntää Hanselin palveluja.

Tässä linkki asiakkuusselvityskyselyyn: https://forms.office.com/r/AAx9SUqj86

Mikäli herää kysymyksiä, niin voitte olla yhteydessä asiakkuusselvitys@hansel.fi Kun asiakkuus on varmistettu, olemme teihin yhteydessä.  

Asiakkuuspäälliköidemme yhteystiedot löydät täältä

kalle_banneri.jpg

Hankinnat kannattaa tehdä yhdessä

Palvelujemme ytimen muodostavat yhteishankinnat. Niiden avulla voit tehdä hankintoja ilman omaa kilpailutusta. Yhdessä tehtyjen hankintojen etuja ovat riskittömyys, säästyneet kustannukset sekä hyvä hintataso. Huolehdimme myös markkinoiden toimivuudesta, ja sopimustoimittajistamme 42 prosenttia on pk-yrityksiä.

Tutustu jatkuvasti kehittyvään sopimusvalikoimaamme ja liity tarvitsemiisi sopimuksiin. Liittyminen kuhunkin puitejärjestelyihin tulee tehdä ennen kuin aloitamme varsinaisen kilpailutuksen, joten kannattaa seurata määräaikoja ja kysyä ajoissa lisätietoja, jos jokin on epäselvää.

Tukea omiin kilpailutuksiisi

Saat tukea asiantuntijoiltamme omien kilpailutustesi tekemiseen. Kokeneet asiantuntijamme ovat perehtyneet kilpailuttamiseen ja sopimusoikeuteen. Avullamme varmistut siitä, että hankinnat kilpailutetaan sääntöjen mukaisesti mahdollisimman hyvillä sopimusehdoilla, hinta- ja laatutekijät huomioiden. Lue lisää kilpailutuspalveluistamme.

Puhtia hankintoihin

Hankinnat muodostavat merkittävän osan kuntien menoista, joten on tärkeää, että hankinnat toteutetaan taloudellisesti, suunnitelmallisesti ja tehokkaasti. Avuksi tässä tehtävässä tulevat kehittämispäällikkömme. Määritämme yhdessä kehittämispolun, joka ottaa huomioon juuri sinun yksikkösi kehittämistarpeet ja resurssit. Lue lisää hankintojen kehittämisestä