Tapahtumat

Kohtaamisia hankintojen parissa työskenteleville

Tapahtumamme ovat asiantuntijoiden kohtaamispaikkoja, joissa jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia ja verkostoidutaan. Järjestämme tapahtumia ja tilaisuuksia myös yhteistyössä sopimustoimittajiemme sekä muiden yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tulevat webinaarit asiakkaillemme

Webinaarisarjamme jatkuu kesäkuussa – pysy kuulolla!

Infotilaisuudet ja minikisaklinikat

Koulu- ja askartelutarvikkeiden asiakasinfo
Ti 27.4. klo 8.30–10.00
Järjestämme koulu- ja askartelutarvikkeiden yhteishankinnasta kiinnostuneille asiakkaille asiakasinfon Teamsin välityksellä. Asiakasinfossa kerromme tarkemmin hankinnan kohteesta sekä muun muassa toimittajavalinnasta. Tervetuloa kuulolle sekä esittämään kysymyksiä ja toiveita tulevaa yhteishankintaa kohtaan! Ilmoittaudu infoon tästä linkistä

***

Autonvuokraus- ja minileasingpalveluiden asiakasinfo 
Ti 27.4. klo 09.30–10.30

Järjestämme yhteishankinnasta kiinnostuneille asiakkaillemme infon Teamsin välityksellä. Infossa pääset kuulemaan lisätietoa tulevan puitejärjestelyn sisällöstä ja sen tuomista mahdollisuuksista. Ilmoittaudu infoon tästä linkistä

***

Viestintä- ja markkinointipalveluiden minikisaklinikka
Ke 19.5. klo 13–15

Miten teet onnistuneen minikisan? Tule kuulemaan asiantuntijoidemme parhaat vinkit! Ilmoittautumiset: anni.airaksinen@hansel.fi. 

***

IT-laitehankintojen kuuma linja
Pe 7.5. | 21.5. | 4.6. | 18.6.

Kategoriapäälliköt Jungman & Lehtisaari ovat tavattavissa kevään ja alkukesän aikana joka toinen perjantai klo 9–10. Tule mukaan linjoille ja ideoi, kommentoi tai kysy tietokoneiden, monitoimilaitteiden, tulostimien, esitystekniikan, mobiilipäätelaitteiden tai muiden IT-laitteiden hankintoihin liittyvistä asioista. Tilaisuudet järjestetään Teamsissä, liity mukaan tästä linkistä!

Muut tilaisuudet

Valtio Expo 2021
Ke 5.5. 

Hansel on mukana virtuaalisella osastolla ja tietoiskulla Analytiikka julkisten hankintojen sparraajana klo 12.20–12.40. Lue lisää!

 

 

 

Tunnelmia ICT-päivästä 2021

Hanselin ICT-päivää vietettiin tänä vuonna webinaarin muodossa. Lauteilla oli mm. robotiikan, tekoälyn ja julkisten hankintojen huippuosaajia ja linjoilla satoja kiinnostuneita kuulijoita. Tapahtuman tallenne ja esitysmateriaali on asiakkaidemme katsottavissa vuoden 2021 ajan, kurkkaa lisätietoja!