Tapahtumat

Kohtaamisia hankintojen parissa työskenteleville

Tapahtumamme ovat asiantuntijoiden kohtaamispaikkoja, joissa jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia ja verkostoidutaan. Järjestämme tapahtumia ja tilaisuuksia myös yhteistyössä sopimustoimittajiemme sekä muiden yhteistyökumppaniemme kanssa.

Tulevat webinaarit asiakkaillemme

Tavataan webinaarien parissa jälleen syksyllä 2021! Sillä välin voit katsoa menneiden webinaarien tallenteita vasemman valikon alasivuilta. 

Infotilaisuudet ja minikisaklinikat

TIETOKONEIDEN MINIKISAKLINIKKA
to 7.10. klo 911

Järjestämme to 7.10.2021 klo 9– 11 Tietokoneet 2021–2025 (DPS) -minikisaklinikan, jossa opastamme sinut alkuun oman minikilpailutuksesi teossa. Klinikan jälkeen tiedät, kuinka teet onnistuneen minikilpailutuksen ja miten voit hyödyntää valmiita mallipohjiamme. Vastaamme myös kaikkiin mieleesi tuleviin kysymyksiin. Minikisaklinikka järjestetään etäyhteyden kautta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen johanna.eloniemi@hansel.fi.

* * *

IT-LAITTEIDEN KUUMA LINJA
joka toinen perjantai klo 9–10
1.10. | 15.10. | 29.10. | 12.11. | 26.11. | 10.12. 

Hanselin IT-laitteiden kategoriapäälliköt Jungman & Lehtisaari ovat tavattavissa Teamsissa aina joka toinen perjantai klo 9–10. Tervetuloa kanssamme ideoimaan, kommentoimaan tai kysymään tietokoneiden, monitoimilaitteiden, tulostimien, esitystekniikan, mobiilipäätelaitteiden ja muiden IT-laitteiden hankintoihin liittyvistä asioista. Tule linjoille tästä!

* * * 

RAVINTOLAPALVELUIDEN KUUMA LINJA
pe 15.10. klo 9–9.30 | pe 5.11. klo 10–10.30 | to 2.12. klo 14–14.30

Klikkaa kuulolle Ravintolapalveluiden kuumalle linjalle Teamsiin, jossa elintarvikkeiden ja ravintolapalveluiden kategoriapäällikkömme Milja Virtanen vastaa kysymyksiin hankintasi kohteesta ja sisällöstä. Kysy rohkeasti myös DPS-kilpailuttamisesta, jos se ei vielä ole tuttu juttu. Voit siis hyvin tulla mukaan vähemmälläkin hankintaosaamisella. Etukäteen ilmoittautuminen ei ole tarpeen, tervetuloa mukaan matalalla kynnyksellä! 

Tunnelmia ICT-päivästä 2021

Hanselin ICT-päivää vietettiin tänä vuonna webinaarin muodossa. Lauteilla oli mm. robotiikan, tekoälyn ja julkisten hankintojen huippuosaajia ja linjoilla satoja kiinnostuneita kuulijoita. Tapahtuman tallenne ja esitysmateriaali on asiakkaidemme katsottavissa vuoden 2021 ajan, kurkkaa lisätietoja!