Esitystekniikan hankinnoista valmisteilla uusi puitejärjestely

16.11.2022

Aiemmin verkkopalvelussamme ilmoitetun sijaan ryhdymme valmistelemaan esitystekniikan hankinnoista vain yhtä uutta yhteishankintaa.

Esitystekniikan laitteet ja palvelut 2023–2026 (2027) -puitejärjestelyn kautta tulee mahdolliseksi hankkia AV- ja esitystekniikan sekä audiovisuaalisen viestinnän laitteet, lisätarvikkeet, sekä edellisiin liittyvät palvelut. Hankinnan kohteena ovat muun muassa näytöt, kosketusnäytöt, projektorit, kuulokemikrofonit, konferenssikaiuttimet sekä asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Puitejärjestely on vain siihen etukäteen liittyneiden asiakkaidemme käytettävissä. 

Järjestämme ke 11.1.2023 klo 13–14 kiinnostuneille asiakkaillemme infotilaisuuden, jossa esittelemme uutta yhteishankintaa. Ilmoittaudu infotilaisuuteen tästä linkistä.

Uusi puitejärjestely tulee korvaamaan Hanselin nykyiset vastaavan tuote- ja palveluvalikoiman sisältävät yhteishankinnat niiden päättyessä, joten liittyminen on nyt ajankohtaista kaikille asiakkaillemme. Liittyminen tulee tehdä 31.3.2023 mennessä.

Tutustu tarkemmin ja tee liittyminen uuteen puitejärjestelyyn!