Etsimme kategoriapäällikköä ohjelmistohankintoihin

08.10.2019

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme joukkoomme KATEGORIAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ohjelmistohankintojen hankintaratkaisuista julkisen hallinnon asiakasorganisaatioille.

Hyviä valmiuksia ohjelmistohankintojen kategoriapäällikön tehtäviin tuovat kokemus mm. ohjelmistoliiketoiminnasta, ohjelmistojen lisensiointi- ja hankintamalleista, ICT-palveluista sekä toimittajahallinnasta ja hankintojen kehittämisestä yleisesti. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia.

Työssäsi tarvitset kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja halua ratkaista monimuotoisia haasteita. Työskentelet yhteistyössä Hanselin asiantuntijoiden, asiakkaiden, valtiohallinnon palvelukeskusten sekä ICT-toimialan toimittajien ja sidosryhmien kanssa. Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko asiantuntijan, hankinnoista vastaavan tai myyjän roolissa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä, lasketaan se eduksi.

Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa ja sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyviä esiintymisvalmiuksia myös englanniksi.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan julkisen hallinnon hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut
  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön
  • toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja kategoriapäällikön tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kalle Hietaranta 11.10.2019 klo 13.00-14.00 ja 22.10.2019 klo 9.30-10.30, puhelin 0294 444 219 tai kalle.hietaranta@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.10.2019 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hansel Oy toimii julkisen hallinnon hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta julkiseen hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista yhteishankintakokonaisuuksia, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.