Hankintapulssi tuntee hankintasi

20.04.2018

Hankintapulssi kokoaa organisaatiosi hankintatiedot helposti käsiteltäväksi kokonaisuudeksi. Siinä missä valtion hankintadatapalvelu näyttää konsernitasoiset tiedot, palvelee Hankintapulssi kirjanpitoyksikkötasoisella tiedolla. Visualisoitu palvelu kertoo mitä on hankittu, miltä toimittajalta ja milloin hankinnat on tehty.

Hankintapulssi palvelee toistaiseksi valtion budjettitalouteen kuuluvia asiakkaitamme, joiden hankintadata on Valtion hankintadatapalvelussa.

  • Päänäkymä näyttää yhdellä silmäyksellä hankintojenne tunnusluvut, kuten suurimmat toimittajat ja hankintojen kuukausittaisen kehityksen.
  • Hankinnat-välilehdellä pääset porautumaan tehtyihin hankintoihin tarkemmalle tasolle ja näet esimerkiksi laskuautomaation asteen.
  • Yhteishankinnat-välilehti näyttää Hanselin sopimuksilla tehdyt hankinnat sekä niiden kehityskaaren. 
  • Toimittajat-välilehdeltä näet esimerkiksi, mikä osuus hankinnoista kohdistuu valtion konsernitoimijoille ja mitkä hankinnat on tehty kotimaisilta toimittajilta.

Näin pääset Hankintapulssiin

Jos sinulla on tunnukset Valtion hankintadatapalveluun, pääset käyttämään palvelua heti, kun olemme aktivoineet tunnuksesi. Saamme aktivoinnit valmiiksi viikolla 19.

  1. Kirjaudu verkkopalveluumme
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta nimesi alta ”Hankintapulssi”

Jos organisaatiosi kuuluu valtion budjettitalouteen ja haluat Hankintapulssin käyttöösi, voit pyytää käyttöoikeuksia osoitteesta asiakaspalvelu(at)hansel.fi.

Hankintapulssin tiedot ovat peräisin toimittajaraportointijärjestelmästämme sekä valtion ostolaskujärjestelmä Rondosta. Aineisto ei sisällä M2-matka- ja kulunhallintajärjestelmässä käsiteltyjä hankintoja. Myöskään valtion maksuaikakorteilla tehdyt hankinnat eivät ole mukana palvelussa.

Anna palautetta!

Kehitämme palveluamme jatkuvasti, ja tulevaisuudessa Hankintapulssi laajenee hankintasuunnittelun ja sähköisen kilpailuttamisen tietosisällöillä. Toivomme saavamme palautetta ja kehitysehdotuksia osoitteeseen analyysipalvelut(at)hansel.fi.