Tukea hankintojen johtamiseen hyvinvointialueiden akatemiasta

27.02.2024

Hyvinvointialueiden hankintayksiköille on tarjolla maksutonta tukea hankintojen johtamisen akatemiasta. Viime vuoden akatemia järjestettiin yhteistyössä KEINO-osaamiskeskuksen kanssa. Akatemian kävi kymmenen hyvinvointialuetta, ja se sai paljon kiitosta. Tämän vuoden akatemia on osa Hankinta-Suomi-ohjelmaa. Käytännön järjestelyistä ja akatemian toteutuksesta vastaa Hansel. 

Hae mukaan viimeistään 15.3. ja tule mukaan nostamaan hankintatoimesi uudelle tasolle! 

Miten mukaan?

Hakuaika hyvinvointialueiden akatemiaan on käynnissä. Hakuaika päättyy 15.3. Mukaan haetaan tällä Forms-lomakkeella.

Toiveena on, että akatemiaan osallistuisi kustakin organisaatiosta vähintään kaksi henkilöä. Mukaan toivotaan sekä organisaation johtoon kuuluvaa henkilöä, kuten hankintajohtajaa tai hankintapäällikköä, että hankintojen kanssa tekemisissä olevaa henkilöä, esimerkiksi hankinta-asiantuntijaa tai kehittämispäällikköä. Organisaatiosta saa osallistua myös useampia henkilöitä.

Kaikki hakijat haastatellaan. Haastattelut järjestetään Teamsin välityksellä, viikolla 12. Akatemiaan mahtuu mukaan viisi hyvinvointialuetta. 

Akatemian aikataulu ja sisällöt 

Ohjelma koostuu itseopiskelusta ja tehtävien tekemisestä Howspace-verkkoalustalla sekä kolmesta sprinttijaksosta, joissa kehitetään osallistujien tietoja ja taitoja. Kuhunkin sprinttiin sisältyy tapaaminen. Kick-off ja viimeinen tapaaminen järjestetään Postitalossa, Hanselin toimistolla, osoitteessa Mannerheiminaukio 1, Helsinki. Muut tapaamiset järjestetään Teamsin välityksellä.

Huhti–kesäkuussa Akatemian aiheina on strateginen johtaminen ja muutosjohtaminen. Syksyllä puolestaan pureudutaan tiedolla johtamiseen, viestintään sekä vaikuttavuuteen.

Hyvinvointialueiden akatemian ohjelma kuvattu aikajanalla.