IT-konsultoinnin hankintapäätökset ovat nyt lainvoimaisia

05.05.2015

Olemme kilpailuttaneet IT-konsultoinnin palvelut. Kilpailutuksista ei ole valitettu, eikä niistä ole jätetty yhtään oikaisuvaatimusta. Kilpailutuksen tuloksena syntyy siis 7 puitejärjestelyä, jotka koostuvat yhteensä 66 puitesopimuksesta. Kaikkiaan sopimuskumppaneina tulee olemaan 30 yritystä tai ryhmittymää.

Sopimustoimittajiksi valikoitujen lisäksi puitejärjestelyn verkostoissa on mukana suuri joukko alihankkijoita, joiden asiantuntijoita sopimuskumppanit voivat tarjota asiakaskohtaisissa hankinnoissa.

Tarjouskilpailuun jätettiin kaikkiaan 248 tarjousta, 97 tarjoajalta. Tarjousten vertailussa hinnan nimellinen painoarvo oli 40 % ja laadun 60 %.

Kiitämme kaikkia tarjoajia. Valmistelemme puitesopimuksia allekirjoitettavaksi. Tavoitteenamme on, että puitejärjestelyn sopimuskausi alkaa 1.6.2015.

Asiakkaille valmistelemme tukimateriaalia sopimuksen käytön helpottamiseksi ja ne julkaistaan sopimuskauden alussa verkkopalvelussamme. Toimittajavalinta tehdään kevennetyllä kilpailutuksella.

Tiedot valituista sopimustoimittajista saat IT-konsultoinnin hankintapäätöksestä.

Asiakkaanamme saat lisää informaatiota kirjautumalla verkkopalveluumme ja navigoimalla päättymässä olevan puitejärjestelyn sivulle