<
Uutiset

IT-konsultoinnin pienhankintapalvelu on avattu

11.06.2019

Uusi pienhankintojen verkkopalvelukokonaisuus helpottaa IT-asiantuntijapalveluiden hankintaa ja lisää kilpailua. Valmiit sopimusehdot ja mallipohjat helpottavat kilpailuttamista, ja saat myös tukea toimittajahallintaan.

IT-konsultoinnin pienhankinnat aloitetaan tekemällä liittymisilmoitus tutulla tavalla sivun oikeasta yläkulmasta. Aloita tutustumalla tarjouspyyntölomakkeeseen, jonka suosittelemme lähettämään usealle palveluntarjoajalle kilpailun varmistamiseksi. Ajantasaiset yhteystiedot löydät asiakirjat-välilehdeltä.

Jatkossa laajennamme pienhankintapalvelua ulottumaan myös muiden alojen hankintoihin. Aluksi pienhankintojen tarjouskilpailut tehdään Word-dokumenteilla, mutta vuoden 2020 aikana pienhankinnat voi tehdä helposti omassa sähköisessä palvelussaan, joka tulee tarjoamaan monia hankintaa helpottavia ominaisuuksia.  

Pienhankinnat eivät ole yhteishankintoja, vaan asiakkaidemme omia hankintoja sekä niihin liittyviä sopimuksia. Pienhankintapalvelua voi käyttää hankintoihin, joiden arvo jää alle kansallisen kynnysarvon (esimerkiksi konsultointipalveluissa 60 000 €). Huomioithan oman organisaatiosi hankintaohjeet ja muistat, että hankintoja ei saa pilkkoa. Kynnysarvon ylittävät palvelut suosittelemme hankkimaan IT-konsultoinnin yhteishankinnan kautta.

Miksi tehdä pienhankinnat Hanselin tukemina?

  • Tarjouskilpailulla saat parhaat tarjoukset myös kynnysarvon alittaviin hankintoihisi: Varmistat tarjouspyyntösi näkyvyyden ja mahdollistat usean tarjouksen saamisen.
  • Saat meiltä valmiit sopimusehdot sekä tukea toimittajahallintaan.
  • Tarjouspyynnön tekeminen ja niihin vastaaminen helpottuvat valmiiden mallipohjien avulla.
  • Pienhankintapalvelu mahdollistaa joustavan toimittajavalinnan ja tarjousten vertailun.

Hansel on tarkastanut toimittajien taustat, mm. taloudellisen tilanteen, ja valvoo sen kehitystä.

Tutustu IT-konsultoinnin pienhankintapalveluun ja tee liittymisilmoitus!

Lisätietoja:

Jani Mäkinen
kategoriapäällikkö
jani.makinen@hansel.fi