Käännöspalveluiden uudessa puitejärjestelyssä on panostettu laatuun ja käyttäjäystävällisyyteen

14.12.2016

Käännöspalveluiden uusi puitejärjestely on nyt käytettävissäsi. Puitejärjestely tarjoaa ruotsin, englannin, venäjän ja useiden muiden kielien käännöspalvelut.

Puitejärjestelyyn valitut toimittajat ovat:

1. Lingsoft Language Services Oy
2. Semantix Finland Oy
3. AAC Global Oy
4. Grano Oy Multidoc
5. Delingua Oy
6. Käännös-Aazet Oy
7. Lingoneer Oy

Liittymällä puitejärjestelyyn organisaationne pääsee hyötymään esimerkiksi hintojen volyymieduista ja hyvistä sopimusehdoista. Uusi malli tehostaa hankintatoimea, sillä asiakkaan ei tarvitsee järjestää kuin yksi minikilpailutus. Kaikki palvelut ovat saatavilla yhden luukun periaatteella.

Hinta-laatu -suhteen parantamiseksi käännöksille on luotu kaksi vaativuustasoa – perustaso ja vaativa taso. Laadun varmistamiseksi Hansel on sanktioinut palveluun ja laatuun liittyviä puutteita. Valvomme puitejärjestelyn laatu- ja palvelutasoa koko puitejärjestelyn ajan.

Käännettävät tekstit ovat usein erikoisosaamista vaativia (esim. juridisia, teknisiä, tieteellisiä jne.), joten kääntäjältä vaaditaan hyvän käännös- ja kieliosaamisen lisäksi usein myös käännettävän tekstin aihealueen osaamista. Puitejärjestely tarjoaa myös useita uusia kiinnostavia lisäpalveluita kuten kieli- ja kulttuurikoulutuksia, AV-käännöksiä ja -tulkkausta sekä litterointipalveluita.

Uuden puitejärjestelyn löydät verkkopalvelustamme.

Lisätiedot:

Hanselin hankintojen tuki -yksikkö
ma-pe klo 9.00–15.00
Puh. 0294 444 288
tuki@hansel.fi