<
Uutiset

Oletko sinä hakemamme konsultointiliiketoiminnan ammattilainen?

16.05.2019

  • Olet kiinnostunut asiantuntijapalveluiden hankinnan kehittämisestä kokonaisuutena
  • Erilaiset IT-konsultointipalvelut sekä johtamisen- ja kehittämisen konsultointipalvelut eivät ole sinulle vieraita
  • Sinulla on kokemusta yhteistyöstä konsultointipalveluiden tuottajien kanssa
  • Yhteistyö konsultointipalveluiden sidosryhmien kanssa on sinulle tuttua

Mikäli vastauksesi edellä mainittuihin on kyllä, kannattaa hakea kasvavaan ja kehittyvään yhtiöön, hankintojen näköalapaikalle

kategoriapäälliköksi.

Tehtävässä vastaat Konsultointipalvelut-kategorian yhteishankintaratkaisuista julkishallinnon asiakasorganisaatioille. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa kategoria- ja toimittajakohtaisten vuosisuunnitelmien tekeminen ja seuranta, toimittajasuhteiden hallinta, sopimusportfolion seuranta ja kehittäminen, kilpailutusprojektien valmistelu sekä toteutus yhdessä projektitiimin ja asiakkaiden kanssa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tietoteknistä valmiutta ja kykyä oppia uutta. Olet oma-aloitteinen, ratkaisuhakuinen, innovatiivinen ja hahmotat helposti isojakin kokonaisuuksia. Jos olet ollut jo tekemisissä julkisten hankintojen kanssa joko ostajan tai myyjän roolissa, on se myös plussaa. Koska osa toimittajaverkostosta on kansainvälistä, tarvitset työssäsi hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Juuri modernisoidut toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Lupaamme tarjota sinulle mielenkiintoisia haasteita ja työelämän sekä vapaa-ajan tasapainoa tukevan yrityskulttuurin.

Kysy lisää Konsultointipalvelut-kategoriapäällikön tehtävästä yksikön päällikkö Mervi Olkinuoralta ma 20.5.2019 klo 14.00 - 15.00 tai ti 28.5.2019 klo 10.00 - 11.00, puhelin 040 570 4815 tai mervi.olkinuora@hansel.fi.

Ota hankinnat haltuun!

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 9.6.2019 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista puitejärjestelyitä, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.