<
Uutiset

Kotimaan majoituspalveluiden hankintapäätökset tehty

13.11.2020

Kotimaan majoituspalvelut 2021–2022 (2024) -kilpailutusta koskevat osa-aluekohtaiset hankintapäätökset on tehty. Majoitusliikkeet ja niiden sopimustoimittajat valittiin tarjouspyynnössä kuvatulla tavalla osa-aluekohtaisesti.

Valitusaika päättyy 25.11., lukuun ottamatta osa-alueita ”8. Hotellimajoitus: Helsinki, muut alueet” ja ”61. Hotellimajoitus: Pohjois-Pohjanmaa”, joiden osalta valitusaika päättyy 26.11. Tulemme informoimaan liittyneitä asiakkaita ja valittuja sopimustoimittajia, kun hankintapäätökset ovat lainvoimaisia.

Julkaisemme puitejärjestelyn tiedot muun muassa majoitusliikkeistä ja hinnoista verkkosivuillamme liittyneille asiakkaille tiedoksi joulukuun aikana. Lisäksi tulemme järjestämään infotilaisuudet asiakkaille ja valituille toimittajille, kun hankintapäätökset ovat lainvoimaiset ja sopimukset on allekirjoitettu. Infotilaisuuksien aikataulu tullaan vahvistamaan joulukuussa.

Tavoitteenamme on, että sopimuskausi alkaa 1.1.2021. Puitejärjestely on vain siihen etukäteen liittyneiden asiakkaidemme käytettävissä.

 

Lisätiedot
Katja Reinikainen
kategoriapäällikkö
katja.reinikainen@hansel.fi