<
Uutiset

Liity mobiilipäätelaitteiden uuteen puitesopimukseen

02.07.2019

Uusi, Datainfon kanssa tehty puitesopimus mobiilipäätelaitteista on nyt saatavilla. Puitejärjestely on kilpailutettu Hanselin vanhan liittymiskäytännön aikana, joten kaikki nykyiset asiakkaamme voivat liittyä milloin tahansa sen käyttäjäksi. 

Sopimuksella voi hankkia esim. matkapuhelimia ja tabletteja osto- ja leasing-laitteina sekä palvelupäätelaitteina. Suurin muutos aiempaan puitesopimukseen on se, että uusi sopimus ei sisällä etähallintapalvelua. Vanhalla sopimuksella hankittu etähallintapalvelu voi olla voimassa enintään 19.3.2020 saakka.

Puitejärjestelyn sopimuskausi on yhden vuoden mittainen, jonka jälkeen Hanselilla on mahdollisuus jatkaa sopimuksen kestoa optiokaudella vuoden kerrallaan, mutta enintään kolme kertaa. Optioiden käyttöönotossa otamme huomioon vahvasti mm. puitesopimuksesta saadun asiakaspalautteen, joten pyydämme lähettämään risut ja ruusut sopimuksesta sopimustoimittajan lisäksi tiedoksi myös meille.

Tutustu uuteen sopimukseen ja tee liittymisilmoitus puitejärjestelyn omalla sivulla. Vanha sopimus Datainfon kanssa voi olla voimassa enintään 31.8.2019 saakka, mutta kannustamme kaikkia siirtymään uuden puitejärjestelyn käyttäjiksi jo tätä ennen.

Lisätiedot
Tero Lehtisaari
kategoriapäällikkö
tero.lehtisaari(at)hansel.fi