<
Uutiset

Oletko etsimämme avustava tuoteomistaja?

24.09.2020

Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö. Työskentelemme julkisten hankintojen kilpailuttamisen ja kehittämisen parissa. Toimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus on merkittävä, ja teemme onnistuneita hankintoja yhdessä laajan sidosryhmäjoukon kanssa. Meitä hanselilaisia on jo yli sata!

Digitaaliset palvelut -yksikkö toimii digitaalisten ratkaisujen sisäisenä palveluntarjoajana, jonka tavoitteena on tehostaa toimintamallejamme sekä luoda uusia arvonlisäys- ja ansaintamahdollisuuksia.

Tähtäätkö urallasi digitaalisten palveluiden avaintehtäviin, kuten Product Owneriksi, ScrumMasteriksi, it-arkkitehdiksi tai vaikka tulevaisuuden tietohallintojohtajaksi? Ota ensimmäinen askel tavoitettasi kohden! Haemme nyt haasteille nälkäistä

AVUSTAVAA TUOTEOMISTAJAA

Saat aluksi vastuullesi taloushallinnon järjestelmämme ja näiden kehittämisen. Lisäksi avustat muita tuoteomistajiamme heidän palveluidensa kehitysjonon hallinnassa, kehityshankkeiden läpiviennissä sekä testauksessa. Näistä palveluista keskeisimpiä ovat Hansel.fi-asiointipalvelu sekä Dynamics 365 -toiminnanohjausjärjestelmämme. Liiketoimintavastaavat ja palveluntuottajat ovat keskeisiä yhteistyökumppaneitasi. Tukea työhösi antavat rautaisen ammattitaidon omaavat kokeneet tuoteomistajakollegasi.

Odotamme Sinulta:

  • korkeakoulututkintoa, jonka olet hiljattain suorittanut tai juuri suorittamassa (esimerkiksi tietojärjestelmätieteestä tai tietojohtamisesta)
  • kokemusta liiketoimintaprosessien mallintamisesta, projektihallinnasta ja ketterästä palvelukehittämisestä (Safe, Scrum, jne.) tai innostusta näitä kohtaan
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä sekä fasilitointitaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • intohimoa tehdä asiat hyvin ja laittaa ”kädet saveen”

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisen liiketoiminnan johtaja Mikko Saavalainen 25.9. klo 15–16 ja 1.9. klo 10–11, puhelin 0294 444 223 tai mikko.saavalainen@hansel.fi

Tarjoamme Sinulle:

  • itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
  • näköalapaikan digitaaliseen hankintatoimeen
  • asiantuntevan kollegaverkoston ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa

Digitaalisten palvelujen kehittäminen on keskeinen osa yhtiömme strategiaa. Avustavana tuoteomistajana pääset avaintekijänä mukaan tähän työhön yhdessä ydinliiketoimintavastaavien, asiakkaiden ja sopimustoimittajien kanssa. Tavoitteena on kehittää prosessejamme sekä taata sidosryhmillemme erinomainen digitaalinen palvelukokemus.

Ota hankinnat haltuun! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.10.2020 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.

Lue lisää, millaista työskentely Hanselissa on!