<
Uutiset

Oppikirjojen uuteen sopimukseen voi nyt liittyä

08.06.2020

Valmistelemme oppikirjojen ja niihin liittyvien oheismateriaalien yhteishankintaa, johon liittyminen tulee tehdä viimeistään 15.8.2020.

Hankinnan kohteena on kokonaisratkaisu, jonka kautta esi- ja peruskoulut voivat tilata opetuksessaan tarvitsemansa painetut ja digitaaliset oppikirjat oheismateriaaleineen. Lisäksi toisen asteen oppilaitokset voivat sopimuksen kautta tilata yksittäiskappaleita esimerkiksi opettajien tai kirjastojen käyttöön.

Yhteishankinnan kautta saat:
- keskitetyn tilauskanavan eri kustantajien materiaaleille
- laajan valikoiman eri kustantajien painettuja ja digitaalisia materiaaleja
- logistisesti tehokkaan, joustavan ja vaivattoman ratkaisun
- kilpailutetut alennukset kustantajien julkisiin hinnastoihin

Oppimateriaalit ja niihin liittyvät oheismateriaalit 2020–2022 (2024) -puitejärjestelyn sopimuskausi tulee kattamaan vuodet 2020–2022 ja mahdollisen optiokauden. Huomioithan siis, että jos organisaationne haluaa hyödyntää sopimusta, tulee liittyminen tehdä jo nyt. Lisätietoa puitejärjestelystä löydät sen omalta sivulta, jossa pääset tekemään myös liittymisen.

Huom! Seuraamme päätöksentekoa oppivelvollisuusiän nostosta ja sen vaikutuksista toisen asteen oppimateriaalihankintoihin. Nämä kilpailutetaan omana yhteishankintana, mikäli laki oppivelvollisuusiän nostosta toteutuu. Lisätietoja tulossa pian,

Lisätietoa hankinnan sisällöstä

Essi Muukka
kategoriapäällikkö
essi.muukka@hansel.fi