Tarkastuspalveluiden minikisaklinikka keskiviikkona 7.9.

16.08.2022

Hanselin dynaamiset hankintajärjestelmät eli DPS:t tarjoavat helpon hankintakanavan tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen palveluille. Kun toimintamallina on DPS, voit hyödyntää yhteishankintaa vaikka et olisi tehnyt ennakkoliittymistä. 

DPS:n hyödyntämällä säästät aikaa ja vaivaa avoimeen kisaan verrattuna. DPS:ssä toimittajavalinta tehdään sujuvasti sähköisellä minikisalla valmiita mallipohjia käyttäen. Tarkastuspalveluiden DPS:issä on käytössä Hanselin helppokäyttöinen ja maksuton Kisa-apuri. Yhteishankinnan etuna ovat myös hyvät sopimusehdot ja tuki Hanselin asiantuntijoilta minikisassa sekä sopimuskaudella! 

Järjestämme tarkastuspalveluiden DPS:istä keskiviikkona 7.9.2022 klo 13–15 Teams-yhteydellä minikisakoulutuksen, jossa opastamme sinut alkuun oman minikisan teossa. Koulutuksessa keskitytään tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen minikisan läpiviemiseen käytännössä:

  • Esitellään lyhyesti DPS toimintamallina
  • Neuvotaan kuinka käytät minikisan malliasiakirjoja
  • Keskustellaan hinnan ja laadun vertailuperusteiden käytöstä toimittajavalinnassa
  • Vastataan osallistujien kysymyksiin
  • Demotaan tarjouspyynnön tekeminen sähköisissä kilpailutusjärjestelmissä

Kysele lisätietoja tai ilmoittaudu suoraan mukaan koulutukseen osoitteeseen anni.airaksinen@hansel.fi viimeistään 6.9.2022.