<
Uutiset

Kiinnostavia tehtäviä tarjolla kehityspäällikölle

03.03.2020

Hansel Oy toimii valtion ja kuntien hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion ja kuntien hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista yhtesihankintoja, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

Hankintatoimen kehittämispalveluiden tavoitteena on tukea hankintojen tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä organisaation kykyä uudistua. Asiantuntijat tarjoavat analyysipalveluja sekä ehdotuksia ja ratkaisuja hankintojen tehokkaaseen johtamiseen ja vastuulliseen toteuttamiseen. Heillä on käytössään monipuoliset työkalut ja tietoa hankintatoimen nykytilan analysoimiseksi sekä vaikuttavuuden parantamiseksi. Kehittämisprosessit syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Onko hankintatoimen kehittäminen intohimosi? Palaako sydämesi asiakastyölle?

Mikäli vastaat kyllä, saatat olla hakemamme

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Keskeiset tehtäväsi ovat:

  • Julkishallinnon organisaatioiden hankintatoimen analysointi ja kehittäminen
  • Kehitysehdotusten tuottaminen ja valittujen kehittämistoimenpiteiden toteutus
  • Muutosprojektien ohjaus, toimeenpano ja viestintä
  • Hankintaosaamisen arviointi ja kehittäminen

Sinulla on osaamista kaikista seuraavista tai syvällinen asiantuntemus yhdestä aihealueesta ja valmius oppia muut: julkiset hankinnat, hankintojen strateginen johtaminen, toimittajayhteistyö tai hankintojen analysointi. Arvostamme kokemusta konsultoinnista, julkishallinnon tuntemusta sekä näyttöjä muutosjohtamisesta.

Henkilönä olet itseohjautuva ja joustava. Sinulle on ominaista kehittävä työote ja ratkaisukeskeisyys. Asiakkaiden kanssa toimiminen on työsi suola.

Tutustu tulevan työkaverisi Anne Soreksen työhön: Kehityspäällikkö innostuu hankintatoimen haasteista

Tarjoamme Sinulle:

  • itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
  • näköalapaikan julkishallinnon hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • asiantuntevan kollegaverkoston ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintatoimen kehittämispalveluiden päällikkö Kalle Pinni 9.3. tai 12.3., puhelin 0294 444 252 tai etunimi.sukunimi@hansel.fi.

Tule kehittämään kanssamme julkishallinnon hankintatointa! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.3.2020 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi