<
Uutiset

Tule meille kehitysasiantuntijaksi!

03.03.2020

Hansel Oy toimii valtion ja kuntien hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion ja kuntien hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista yhteishankintoja, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.

Hankintatoimen kehittämispalveluiden tavoitteena on tukea hankintojen tehokkuutta ja taloudellisuutta sekä organisaation kykyä uudistua. Asiantuntijat tarjoavat analyysipalveluja sekä ehdotuksia ja ratkaisuja hankintojen tehokkaaseen johtamiseen ja vastuulliseen toteuttamiseen. Heillä on käytössään monipuoliset työkalut ja tietoa hankintatoimen nykytilan analysoimiseksi sekä vaikuttavuuden parantamiseksi. Kehittämisprosessit syntyvät tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Haemme määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen

KEHITYSASIANTUNTIJAA

Keskeiset tehtäväsi liittyvät valtion sähköisen tilaamisen ja laskujen käsittelyjärjestelmän (Handi-palvelu) käyttöön, kuten

  • Järjestelmän käyttöön liittyvä viestintä sopimustoimittajille ja asiakkaille
  • Järjestelmäintegraatioissa tukeminen yhdessä järjestelmätoimittajan ja järjestelmien omistajien kanssa
  • Ohjeistusmateriaalien laatiminen ja päivittäminen
  • Sopimustoimittajien tukeminen Handi-palvelun käytössä

Lisäksi tehtäviisi kuuluu avustavia tehtäviä asiakkaiden hankintojen tunnuslukujen analysoinnissa.

Sinulla on kokemusta tilausten ja laskujen käsittelystä sekä näihin liittyvistä järjestelmistä. Omaksut myös uusien järjestelmien käytön helposti. Osaat pitää monia lankoja samanaikaisesti käsissäsi. Koulutustaustasi on esimerkiksi tradenomi. Arvostamme myös kokemusta taloushallinnon ja/tai hankintatoimen prosessien kehittämisestä.

Henkilönä olet itseohjautuva ja joustava. Työotteesi on järjestelmällinen ja tarkka.  

Tarjoamme Sinulle:

  • itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden
  • näköalapaikan julkishallinnon hankintatoimeen
  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa
  • asiantuntevan kollegaverkoston ja nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa
  • kilpailukykyiset työsuhde-edut

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintatoimen kehittämispalveluiden päällikkö Kalle Pinni 9.3. tai 12.3., puhelin 0294 444 252 tai etunimi.sukunimi@hansel.fi.

Tule kehittämään kanssamme julkishallinnon hankintatointa! Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 15.3.2020 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.