<
Uutiset

Tule meille tietoliikennehankintojen kategoriapäälliköksi!

07.11.2018

Haluatko hankintojen huippuosaajaksi?

Etsimme joukkoomme kategoriapäällikköä vastaamaan tietoliikennehankintojen hankintaratkaisuista valtionhallinnon asiakasorganisaatioille.

Hyviä valmiuksia tietoliikennehankintojen kategoriapäällikön tehtäviin tuovat kokemus mm. tietoliikenneverkoista ja -laitteista, tietojärjestelmistä, ICT-palveluista sekä toimittajahallinnasta ja hankintojen kehittämisestä. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia.

Työssäsi tarvitset kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja halua ratkaista monimuotoisia haasteita. Työskentelet yhteistyössä Hanselin asiantuntijoiden, asiakkaiden, valtiohallinnon palvelukeskusten sekä ICT-toimialan toimittajien ja sidosryhmien kanssa. Arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista joko ostajan tai myyjän roolissa. Mikäli sinulla on kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä, lasketaan se eduksi.

Tukenasi on asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Edellytämme lisäksi korkeakoulututkintoa ja hyvää englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.

Tarjoamme Sinulle:

  • näköalapaikan valtion hankintatoimeen

  • tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa

  • kilpailukykyiset työsuhde-edut

  • työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan työympäristön

  • toimitilat Helsingin ydinkeskustassa

Lisätietoja kategoriapäällikön tehtävästä antaa yksikön päällikkö Kalle Hietaranta 9.11.2018 klo 10.00-11.00 ja 12.11.2018 klo 12.00-13.00, puhelin 0294 444 219 tai rekry(a)hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.11.2018 mennessä osoitteella rekry(a)hansel.fi

Hansel Oy toimii valtion hankintatoimen uudistajana ja kehittäjänä. Tavoitteenamme on säästää yhteiskunnan varoja lisäämällä tuottavuutta valtion hankintatoimeen. Kilpailutamme tuotteista ja palveluista yhteishankintakokonaisuuksia, joiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen asiantuntijapalveluita.