Valmistelemme raskaiden ajoneuvojen kilpailuttamista – ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten voisimme helpottaa hankintojanne!

18.06.2024

AJANKOHTAISTA

Hankkiiko organisaatiosi lähivuosina kuorma-autoja, kuorma-autojen perävaunuja tai ajoneuvoyhdistelmiä? Saattaisiko olla tarvetta myös linja-autojen hankintoihin? Voit hankkia ajoneuvot omien hankintatarpeiden mukaisesti erilaisiin kuljetustarpeisiin, koulutusajoneuvoiksi varusteluna tai esimerkiksi erilaisin paloautovarusteluin. Samalla voit hankkia hankittaville ajoneuvoille myös elinkaaripalvelut, kuten huolto- tai huolenpitopalvelut. 

Valmistelemme parhaillaan yhteishankintaa, johon kilpailutamme ratkaisut raskaiden ajoneuvojen ja niihin liittyvien palvelujen hankintoihin. Tavoitteenamme on, että uusi yhteishankinta on mukaan lähtevien asiakkaidemme hyödynnettävissä 1.7.2025 alkaen.

Yhteishankinnalla on mahdollista hankkia sopimuskaudella yksi tai useampi ajoneuvo omien tarpeidesi mukaisesti varusteltuna ja tarvittavin palveluin. 

Raskaat ajoneuvot 2025–2027 (2029) -yhteishankinnassa on parhaillaan käynnissä esiselvitysvaihe, ja kuulemme mielellämme lisää asiakkaidemme tulevista hankintatarpeista. 

Otathan minuun yhteyttä, niin keskustellaan näistä hankinnoista sinun organisaatiosi hankintatarpeiden näkökulmasta. Tavoitat minut parhaiten 27.6. saakka ja taas 29.7. alkaen.

Ystävällisin yhteistyöterveisin
Mika Saarinen
kategoriapäällikkö
Ajoneuvo- ja logistiikkapalvelut
mika.saarinen@hansel.fi
040 566 0995

Ps. Löydät alustavia lisätietoja verkkosivuiltamme.