<
Uutiset

Viestintä- ja markkinointipalveluiden uusi yhteishankinta pian käytettävissä – ilmoittaudu mukaan minikisaklinikalle

16.09.2020

Viestintä- ja markkinointipalveluiden uusi yhteishankinta on käytettävissäsi 1.12.2020 alkaen. Voit hyödyntää tätä yhteishankintaa vaikka et olisi tehnyt ennakkoliittymistä, koska kyseessä on dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS.

Yhteishankinnasta löydät tekijät kokonaisvaltaisesti viestinnän ja markkinoinnin koko paletin hallintaan tai suppeampien tehtävien, kuten graafisen suunnittelun tai viestinnän koulutusten toteuttamiseen.

Palvelualueita ovat viestinnän ja markkinoinnin konsultointi; viestinnän suunnittelu ja toteutus; markkinoinnin suunnittelu ja toteutus; digitaalinen markkinointi ja viestintä; mediasuunnittelupalvelut sekä viestinnän koulutuspalvelut. Lisäpalveluista löytyy lisäksi mm. viestinnän ja markkinoinnin kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset tutkimukset, tapahtumamarkkinointi, mediaseurantapalvelu, saavutettavuuspalvelut ja sosiaalisen median kanavien hallintapalvelut. Lue lisää yhteishankinnasta täältä. 

Minikisamateriaalit tulevat saataville verkkosivuillemme marraskuun alkupuolella, joten voit aloittaa minikisan valmistelun hyvissä ajoin. Järjestämme DPS:stä tiistaina 17.11.2020 klo 13-15 myös ensimmäisen minikisaklinikan, jossa opastamme teidät alkuun oman minikisan teossa. Klinikan jälkeen tiedät, kuinka tehdä onnistunut minikisa ja miten hyödyntää valmiita mallipohjiamme. Vastaamme myös kaikkiin mieleesi tuleviin kysymyksiin. Minikisaklinikka järjestetään etäyhteyden kautta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen anni.airaksinen(at)hansel.fi viimeistään 16.11.2020.