<
Uutiset

Viestintä- ja markkinointipalvelut 2020-2026 – minikisaklinikka 16.2.2021

07.01.2021

Viestintä- ja markkinointipalvelut 2020-2026 –dynaaminen hankintajärjestelmä on käynnissä. Voit hyödyntää tätä yhteishankintaa vaikka et olisi tehnyt ennakkoliittymistä, koska toimintamallina on DPS.

Dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS tarjoaa helpon hankintakanavan viestinnän ja markkinoinnin palveluille. Hanselin DPS:ää hyödyntäessään säästät aikaa ja vaivaa avoimeen kilpailutukseen verrattuna, koska Hansel on jo varmistanut toimittajien soveltuvuuden. Toimittajavalinta tehdään sujuvasti sähköisellä minikisalla valmiita mallipohjia käyttäen. Yhteishankinnan etuna ovat myös hyvät sopimusehdot ja tuki Hanselin asiantuntijoilta minikisassa sekä sopimuskaudella! 

Viestintä- ja markkinointipalveluiden DPS:stä löydät sopivan toimittajan tarpeeseesi, oli sitten haussasi laaja-alaisesti viestinnän ja markkinoinnin kokonaispalvelua tuottava toimittaja tai erikoistuneempi osaaja. Palvelualueita ovat viestinnän ja markkinoinnin konsultointi, viestinnän suunnittelu ja toteutus, markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, digitaalinen markkinointi ja viestintä, mediasuunnittelupalvelut sekä viestinnän koulutuspalvelut. Lisäpalveluista löytyvät lisäksi mm. viestinnän ja markkinoinnin kvalitatiiviset ja kvantitatiiviset tutkimukset, tapahtumamarkkinointi, mediaseurantapalvelu, saavutettavuuspalvelut ja sosiaalisen median kanavien hallintapalvelut. Lue tarkemmat tiedot yhteishankinnan omilta sivuilta

Järjestämme Viestintä- ja markkinointipalveluiden DPS:stä tiistaina 16.2.2021 klo 13-15 minikisakoulutuksen, joissa opastamme asiakkaamme alkuun oman minikisan teossa. Koulutus järjestetään etäyhteyden kautta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen anni.airaksinen@hansel.fi viimeistään 15.2.2021.

Tervetuloa mukaan!


Lisätietoja:
Anni Airaksinen
kategoriapäällikkö               
anni.airaksinen@hansel.fi
puh. 0294 444 291