<
Uutiset

Virtuaaliset Kuntamarkkinat vietetty, kiitos mukana olijoille!

14.09.2020

Viime viikon virtuaalisille Kuntamarkkinoille ilmoittautui järjestäjän mukaan yhteensä 6100 osallistujaa, ja seminaareihin osallistui ennätysmäärä yleisöä. Hansel oli mukana kahden tietoiskun ja yhden ruotsinkielisen esityksen voimin. Julkiset hankinnat ja niiden vastuullisuus kiinnostivat yleisöä, ja tietoiskumme saivat mukavasti katselukertoja. Kiitämme omalta osaltamme kaikkia Kuntamarkkinoiden osallistujia ja toivomme pääsevämme tapaamaan teidät ensi kerralla kasvokkain!

Jos et ehtinyt katsoa tietoiskujamme Kuntamarkkinoiden aikana, käy kurkkaamassa ne YouTube-kanavaltamme: 

Kannattaa pistää korvan taakse myös syyskiertueemme, joka pyörii virtuaalisena syyskuusta marraskuuhun. Webinaareihin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Hanselin asiakkaat.
Käsittelyssämme on ajankohtaisia teemoja sopimushallinnasta ja yhteishankintatarjonnasta aina julkisten hankintojen vastuullisuuteen. Saat myös hyödyllistä tietoa hankinnan laajuuteen liittyvästä juridiikasta ja oikeuskäytännöstä.
Klikkaa tapahtumasivustollemme, josta löydät webinaarin aikataulun ja teemat sekä ilmoittautumislinkit. Nähdään webinaareissa!