<
Uutiset

Haemme kilpailuttamiskonsulttia

15.11.2021

Hansel on julkishallinnon yhteishankintayksikkö. Työskentelemme julkisten hankintojen kilpailuttamisen ja kehittämisen parissa. Toimintamme yhteiskunnallinen vaikuttavuus on merkittävä, ja teemme onnistuneita hankintoja yhdessä laajan sidosryhmäjoukon kanssa. Meitä hanselilaisia on jo yli sata!

Liiketoimintamme kehittyy – koko julkishallinto tuli asiakkaaksemme kaksi vuotta sitten ja tavoitteenamme on olla asiakkaiden ykköskumppani julkisissa hankinnoissa. 

Etsimme joukkoomme

kilpailuttamiskonsulttia

vastaamaan vaihtelevien yhteishankintojen ja asiakaskohtaisten kilpailutusten toteuttamisesta sekä hankkeisiin liittyvistä projektinhallinnan tehtävistä.

Hyviä valmiuksia kilpailuttamiskonsultin tehtäviin tuovat kokemus julkisten hankintojen kilpailuttamisesta sekä kilpailutusprojektien johtamisesta. Myös kokemus julkisten hankintojen kilpailutuksissa tarjoavien yritysten puolelta antaa hyvät valmiudet kilpailuttamiskonsultin tehtävään.

Erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä analyyttinen ote työhön ovat etsimällämme asiantuntijalla hallussa. Arvostamme ICT-alan osaamista sekä kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä.

Työssäsi on tukena asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Työskentelet yhteistyössä julkishallinnon asiakkaiden sekä eri toimialojen toimittajien ja sidosryhmien kanssa. 

Tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden mielenkiintoisen liiketoiminnan parissa
  • Asiantuntevan kollegaverkoston ja mahdollisuuden kehittyä julkisten hankintojen superosaajana
  • Nykyaikaisen työympäristön Helsingin ydinkeskustassa sekä joustavat etätyömahdollisuudet
  • Työelämän sekä vapaa-ajan tasapainoa tukevan yrityskulttuurin
  • Hyvät työsuhde-edut

Lue lisää kilpailuttamiskonsulttimme Annikan työstä

Lisätietoja tehtävistä antaa Kilpailuttamisyksikön päällikkö Ilkka Sihvola 23.11. klo 15–17 tai 29.11. klo 15–17, puh. 029 444 4207 tai ilkka.sihvola@hansel.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 7.12.2021 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi.