<
Uutiset

IT-konsultointia kattavasti uudella sopimuksella

26.10.2018

IT-konsultoinnin uusi yhteishankinta tuo joustavuutta hankintoihisi.  Uusi yhteishankinta kattaa samat palvelut kuin IT-konsultoinnin edellinenkin sopimus, mutta se sisältää myös merkittäviä laajennuksia esimerkiksi IT-omaisuuden ja pilvipalveluiden hallintaan sekä palvelumuotoiluun. Laajaan palveluvalikoimaan voi tutustua tarkemmin IT-konsultointipalvelut 2018-2022 -yhteishankinnan omalla sivulla.

IT-konsultoinnin yhteishankinta toteutetaan dynaamisena hankintajärjestelmänä. Voit alkaa valmistelemaan omaa minikisaasi eli dynaamisen hankintajärjestelmän sisäistä kilpailutusta heti.

Muista markkinavuoropuhelu

Mukana on jo lähes 30 sopimustoimittajaa, ja lähes yhtä monta on vielä käsittelyprosessissa. Dynaamisessa hankintajärjestelmässä uusia, vaatimukset täyttäviä toimittajia hyväksytään mukaan koko sopimuskauden ajan. Mikäli julkaiset oman tarjouspyyntösi jo lähiviikkoina, suosittelemme pitkää tarjousaikaa, jotta mahdollisimman moni käsittelyprosessissa olevista toimittajista ehtii mukaan tarjouskilpailuun.

Ajantasaisen sopimustoimittajalistan näet Hanki-palvelusta, pienellä viiveellä se päivittyy myös verkkopalveluumme IT-konsultoinnin toimittajat-välilehdelle.

Tutustu materiaaliin verkkopalvelussamme ja Hanki-palvelussa. Minikisan mallipohjat löydät molemmista osoitteista.

Suosittelemme lämpimästi, että käyt sopimustoimittajien kanssa markkinavuoropuhelua ennen tarjouspyyntösi julkaisua. Helpoiten tämä onnistuu lähettämällä tarjouspyyntö liitteineen toimittajille kommentoitavaksi sähköpostitse.

Hanselin hankintojen tuesta (tuki@hansel.fi) saat kommentointiapua minikisaasi muutaman arkipäivän vastausajalla.

Lisätiedot: 

Jani Mäkinen
kategoriapäällikkö
jani.makinen@hansel.fi