<
Uutiset

Tervetuloa verkkopalvelumme käyttäjiksi, uudet asiakkaat!

27.08.2019

Asiakaskuntamme laajenee. Syyskuun 2. päivästä alkaen olemme Suomen ensimmäinen kunta- ja valtioasiakkaita, seurakuntia ja korkeakouluja palveleva julkinen toimija. Uuteen asiakaskuntaamme kuuluvat organisaatiot, eli kunnat, kuntayhtymät ja seurakunnat, pääsevät nyt kirjautumaan verkkopalveluumme.

Löydät listauksen organisaatioista, jotka voivat olla asiakkaitamme Tietoa Hanselista -osiosta

Mikäli sinulle on epäselvää voiko organisaatiosi olla Hanselin asiakas, pyydämme, että täytät oheisen asiakkuusselvityslomakkeen ja palautat sen sähköpostilla osoitteeseen asiakkuusselvitys@hansel.fi.

Icon asiakkuusselvityslomake.docx (62,0 KB)

Rekisteröityminen kannattaa

Kirjautumalla verkkopalveluumme saat käyttöösi sopimustemme tiedot ja materiaalit, ja pääset liittymään mukaan yhteishankintoihin.

Saat käyttäjätunnukset rekisteröitymällä sivun ylälaidasta. Tiedät olevasi kirjautuneena, kun sivun oikeassa ylälaidassa näkyy oma nimesi. Pyrimme siihen, että kirjautuminen onnistuu välittömästi, mutta mikäli kohtaat ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@hansel.fi.

Mitä sopimuksia voit hyödyntää?

Lähtökohtaisesti kaikki tulevat sopimuksemme ovat koko asiakaskuntamme hyödynnettävissä. Joidenkin ennen Hanselin ja KL-Kuntahankintojen yhdistymistä aloitettujen kilpailutusten asiakaskunta voi kuitenkin olla rajattu. Näiden ja muiden sopimustemme tarkemmat tiedot ja käyttäjäkunnan löydät kunkin yhteishankinnan omalta sivulta. Rajatun käyttäjäkunnan sopimukset erotat myös yhteishankinnat-sivun tunnisteista, jotka tulevat näkyviin syyskuun alussa. 

Vanhojen, ennen 2.9.2019 alkaneiden sopimustemme asiakaskunta ei muutu. Tämä tarkoittaa, että Hanselin ennen syyskuuta 2019 kilpailuttamia yhteishankintoja voivat hyödyntää vain Hanselin vanhaan asiakaskuntaan kuuluneet organisaatiot (eli esim. valtion virastot ja laitokset sekä korkeakoulut). Samoin KL-Kuntahankintojen vanhat sopimukset säilyvät vain kuntaorganisaatioiden käytössä. Niiden tiedot löytyvät osoitteesta kuntahankinnat.fi kunnes sopimukset ovat päättyneet.

Lue lisää Hanselin ja KL-Kuntahankintojen omistus- ja yritysjärjestelystä.