<
Uutiset

Tuo organisaatiosi palvelujemme piiriin

01.11.2019

Verkkopalvelussamme on näinä päivinä kuhinaa, kun kuntien ja seurakuntien organisaatiot rekisteröityvät uusiksi asiakkaiksemme. Toivotamme teidät kaikki tervetulleiksi ja toivomme, että löydätte palveluistamme monia mahdollisuuksia kehittää ja tehostaa toimintaanne.

Asiakkaitamme ovat nykyisin valtion ja kuntien organisaatiot sekä seurakunnat ja korkeakoulut. Tarkemman kuvauksen asiakkaistamme löydät Tietoa meistä -osiosta. Rekisteröityminen aloitetaan sivun oikean yläkulman painikkeesta. Täytä pyydetyt kentät ja anna haluamasi salasana, ja olet jo pitkällä.

Valtaosalle asiakkaitamme rekisteröityminen onnistuu välittömästi. Aivan kaikkia palvelujemme piiriin haluavia emme kuitenkaan voi heti rekisteröidä asiakkaaksemme, sillä Hanselin palveluja käyttävän organisaation on täytettävä tietyt laissa säädetyt edellytykset. Asiakkaidemme tulee olla hankintalaissa määritelty hankintayksikkö, ja olla pääosin kunnan tai valtion omistama tai muuten niiden määräysvallassa. Joidenkin organisaatioiden mahdollisuus asiakkuuteemme tulee siis selvittää tarkemmin, niiden omiin taustatietoihin pohjaten.

Edellytämme esimerkiksi, että asiakkaamme eivät kilpaile merkittävissä määrin markkinoilla. Tämä linjaus on tarpeellinen markkinoiden vääristymisen ehkäisemiseksi, sillä toimiminen tuplaroolissa sekä asiakkaana että toimittajana saattaisi antaa sellaista etua, johon muilla markkinoilla toimivilla kilpakumppaneilla ei ole mahdollisuutta. Tarkastelemme myös asiakkaidemme toiminnan tavoitteita.

Kerro lisätietoja, niin autamme eteenpäin

Mikäli olet epävarma siitä, voitko hyödyntää palvelujamme, täytä verkkopalvelustamme löytyvä lomake. Lomake kannattaa täyttää mahdollisimman yksityiskohtaisesti etenkin omistusta, markkinoilla toimimista ja julkisiin tarjouskilpailuihin osallistumista koskien. Mitä kattavammin pystytte lomakkeen täyttämään, sitä nopeammin pystymme asiaa edistämään. Palauta lomake osoitteeseen asiakkuusselvitys@hansel.fi. Aikaa lomakkeen käsittelylle on hyvä varata minimissään yksi kuukausi. Lomake kannattaa siis palauttaa hyvissä ajoin, jotta asiakkuus ehditään varmistaa ennen haluamasi sopimuksen määräajan umpeutumista.

Pääosin selvitykset ovat tähän mennessä päätyneet myönteiseen tulokseen. Valtakunnallisesti suurimpana alan yhtiönä voimme tarjota hankintatoimenne tehostamiseksi laajan skaalan palveluja ja mahdollistaa teille merkittävien niin toiminnallisten kuin taloudellistenkin etujen saamisen.

Tehdään yhdessä onnistuneita hankintoja!