<
Uutiset

Uusi yhteishankintamme tarjoaa aurinkovoimaa moniin tarpeisiin

26.11.2019

Aurinkovoimaloiden hankintamäärät kasvavat Suomessa voimakkaasti. Valmistelemme asiakkaillemme uutta aurinkovoimaloiden yhteishankintaa, joka tulee asiakkaidemme käyttöön huhtikuussa 2020.  

Sopimus on jatkoa Kuntahankintojen vielä vajaan vuoden voimassa olevalle puitejärjestelylle, mutta uusi sopimus tulee palvelemaan Hanselin koko asiakaskunnan tarpeita.  

Hankintavaihtoehtoja on alustavasti kaksi:

  • Perinteinen investointi
  • Palvelumalli eli ppa (power purchase agreement), jossa toimittaja omistaa voimalan koko sopimuskauden, ja myy siitä saatavan sähkön asiakkaalle verkkosähköä edullisempaan hintaan.

Kerro tarpeistanne!

Jos suunnittelette aurinkovoimaan liittyviä hankintoja tulevina vuosina, nyt on oikea aika olla yhteydessä ja kertoa toiveistanne. Kokoamme myös asiakastyöryhmän kommentoimaan kilpailutuksen asiakirjoja ja tekemään yhteistyötä sopimuskauden aikana.

Yhteishankinta toteutetaan dynaamisena hankintajärjestelmänä eli DPS:nä. Toisin kuin puitejärjestelyihimme, DPS:iin ei tarvitse liittyä etukäteen. Arvioimme kuitenkin hankinnan kokonaisvolyymin etukäteen, jotta varmistamme toimittajien kiinnostuksen ja hankinnan onnistumisen. Tämän vuoksi pyydämme teiltä arvioita tulevista hankinnoistanne.

Olkaa siis yhteydessä puhelimella tai sähköpostilla, niin keskustellaan tarpeistanne:

Pasi Tainio
Puh. 0294 444 353
pasi.tainio(at)hansel.fi

Lisätietoa päivitetään yhteishankinnan omalle sivulle.