Leasingpalvelujen uusi kilpailutus valmisteilla

25.06.2019

Hansel ja KL-Kuntahankinnat suunnittelevat yhdessä uutta, entistä laajempaa leasingpalveluja tarjoavaa yhteishankintaa. Tulevaa yhteishankintaa voivat hyödyntää kunnat, kuntayhtymät, pelastuslaitokset, seurakunnat sekä sellaiset kuntayhtiöt, jotka ovat julkisia hankintayksiköitä.

Puitejärjestelyllä voit hankkia leasingpalveluita, joihin kuuluvat:

  • leasingrahoitus (irtaimelle käyttöomaisuudelle kuten esimerkiksi kalusteille, turvalaitteille sekä ICT-laitteille)
  • rahoitettavien leasingkohteiden hallinnointiin tarkoitettu hallintapalvelu
  • vuokrakauden jälkeen palautuvien leasingkohteiden käsittelyyn liittyvät palvelut sekä muut erikseen tilattavat palvelut

Valtion budjettitalouteen kuuluvat ja budjettitalouden ulkopuoliset organisaatiot voivat hyödyntää  Leasingpalvelut 2018-2022 -puitejärjestelyä.

Tavoitteenamme on, että yhteishankinta on asiakkaiden käytettävissä viimeistään 31.1.2020, ja että tarjouspyyntö julkaistaan syksyllä 2019. Lisätietoja hankinnan valmistelusta ja aikatauluista kerromme verkkosivuillamme.

Tervetuloa Skype-infoon ja asiakastyöryhmään

Kerromme kilpailutuksesta enemmän asiakkaillemme suunnatussa webinaarissa maanantaina 12.8.2019 klo 14.00-14.30.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 8.8.2019 tästä linkistä.

Yhteishankinnan valmistelua varten muodostetaan kunta-asiakkaista koostuva asiakastyöryhmä webinaarin jälkeen. Työryhmässä keskustellaan muun muassa palvelujen sisällöstä ja vaatimuksista. Asiakastyöryhmätyöskentely koostuu Skype for Business -palaverista sekä tarjouspyyntömateriaaliluonnosten kirjallisesta kommentoinnista (elo-syyskuun aikana). Ensimmäinen asiakastyöryhmän kokoontuminen järjestetään 19.8.2019 klo 13.00-15.00 Skypen välityksellä.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan asiakastyöryhmätyöskentelyyn, niin ilmoita siitä sähköpostitse Tiina Gabellille osoitteeseen tiina.gabelli(at)hansel.fi viimeistään 15.8.2019 mennessä.

Liity yhteishankintaan ajoissa

Hankintaan sovelletaan Hanselin uutta liittymiskäytäntöä. Asiakkaiden tulee tehdä liittymisilmoitus tähän yhteishankintaan ennen hankintailmoitusten julkaisua. Liittyminen on mahdollista 30.9.2019 asti.

Yhteishankintaan voi jo liittyä yhteishankinnan omalla sivulla.

Lisätiedot:

Joona Huovinen
kategoriapäällikkö, Talous- ja rahoituspalvelut
joona.huovinen(at)hansel.fi

Tomi Holma
hankintapäällikkö
tomi.holma(at)kuntahankinnat.fi