<
Uutiset

Sähköautojen latausasemat DPS - mistä on kyse? Tule infotilaisuuteen 22.11.!

10.11.2021

Hansel valmistelee Sähköautojen latausasemien dynaamista hankintajärjestelmää ja kaipaa asiakkaiden näkemyksiä ja toiveita.
Alustavana ajatuksena on tarjota tällä DPS:llä asiakkaillemme kaikki sähköautojen lataamiseen tarvittavat tuotteet ja palvelut. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tästä lisää Teamsin välityksellä 22.11. klo 12.30-14.30!

Tilaisuuden kulku:

  • Alustava ajatus DPS:n kohteesta
  • Aikataulu ja projektin kulku  
  • Keskustelu

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 18.11. tästä linkistä!

Sähköautojen latausasemat DPS 2022–2028 DPS

Alustavan suunnitelman mukaan voit hankkia tämän DPS:n kautta muun muassa: 

  • latauslaitteen asennuksella tai ilman
  • latausoperaattorin asiakkaan omille latauspisteille
  • muut tuotteet ja palvelut, kuten törmäyssuojat ja latauspisteiden huollot sekä
  • lataukset jonkin operaattorin verkostosta ympäri Suomea.

Sähköautojen lisäksi voit hankkia latausratkaisut myös kevyille ja raskaille ajoneuvoille sekä työkoneille ja linja-autoille. 

Elokuun 2. päivä astui voimaan laki ajoneuvo- ja liikennepalveluhankintojen ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimuksista. Laki velvoittaa asiakkaitamme hankkimaan jatkossa vähäpäästöisiä ajoneuvoja. Sähköautojen latausasemien uusi dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS auttaa osaltaan näissä hankinnoissa.

Tutustu yhteishankintaan tarkemmin verkkosivuillamme. Muistathan kirjautua sisään, jotta saat yhteishankinnan kaikki tiedot käyttöösi.

Mikä DPS? 

Dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS on digitaalinen hankintamenettely, joka on avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville toimittajille koko kestonsa ajan. Myös asiakkaita voi tulla mukaan koko DPS:n keston ajan. DPS:ssä teet toimittajavalinnan oman minikilpailutuksesi kautta. Säästät aikaa ja vaivaa avoimeen kilpailutukseen verrattuna, koska Hansel on jo varmistanut toimittajien soveltuvuuden ja minikilpailutus tehdään sujuvasti valmiiden mallipohjien avulla. Saat meiltä tukea ja apua niin hankintavaiheessa kuin sopimuskaudellakin.

 

Jos infotilaisuuden ajankohta ei sovi, lähetä toiveesi ja palautteesi meille sähköpostilla tai ole yhteydessä puhelimitse! Otan mielelläni vastaan palautetta ja tarkempia toiveita siitä, mitä tämän DPS:n olisi hyvä sisältää.

Lisätiedot:
pasi.tainio@hansel.fi 
puh. 029 444 4353