<
Uutiset

Siivouspalveluista ja toimitilojen käyttäjäpalveluista tarjolla uusia yhteishankintoja, tervetuloa mukaan!

12.01.2021

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan valmisteilla oleviin Siivouspalvelut ja Toimitilojen käyttäjäpalvelut 2021–2025 -yhteishankintoihin. 

Siivouspalvelut-yhteishankinnasta voit hankkia niin ylläpitosiivoukset, perussiivoukset kuin monipuolisen valikoiman lisäpalveluitakin. Toimitilojen käyttäjäpalvelut -yhteishankinnalla puolestaan voit muodostaa omaan toimintaympäristöösi sopivan kokonaisuuden joko siivous- ja turvallisuuspalveluista tai siivous- ja ateriapalveluiden avustavista tehtävistä. Pääset tekemään hankintoja molemmista yhteishankinnoista viimeistään kesäkuussa 2021. 

Molemmat yhteishankinnat toteutetaan dynaamisena hankintajärjestelmänä (DPS). Sekä asiakkaita että toimittajia voi liittyä mukaan DPS:ään koko sopimuskauden ajan. Me asetamme toimittajille soveltuvuusehdot ja varmistamme niiden täyttymisen, joten voit luottaa sopimustoimittajien hyvään laatuun. Teet omat sisäiset kilpailutuksesi kaikkien mukana olevien toimittajien kesken. Näissä minikisoissa voit täsmentää DPS:n yleisiä vaatimuksia ja näin räätälöidä palvelut oman toimintaympäristösi tarpeiden mukaisiksi. 

Tarjoamme käyttöösi malliasiakirjat omaa kilpailutustasi varten, autamme tarvittaessa reklamaatioissa ja olemme muutenkin tukenasi koko sopimuskauden ajan. Valvomme myös hankinnan vastuullisuusnäkökulmien toteutumista.

Tervetuloa asiakasinfoihin

Siivouspalveluiden asiakasinfo pidetään 25.1.2021 klo 13–14. Ilmoita kiinnostuksestasi FORMS-lomakkeella 21.1.2021 mennessä.

Toimitilojen käyttäjäpalveluiden asiakasinfo pidetään 29.1.2021 klo 9-10. Ilmoita kiinnostuksestasi FORMS-lomakkeella 27.1.2021 mennessä.

Molemmat tilaisuudet pidetään Teams-kokouksena. Osallistuminen on myös mahdollista Hanselin tiloissa, osoitteessa Mannerheiminaukio 1 A Helsinki.

Lue yhteishankinnoista tarkemmin verkkopalvelustamme ja liity mukaan - liittymällä pysyt ajan tasalla ja pääset vaikuttamaan hankinnan sisältöön esimerkiksi asiakastyöryhmän kautta!

Siivouspalvelut 
Toimitilojen käyttäjäpalvelut 

Lisätietoja: 
Eija Hirvonen, kategoriapäällikkö
eija.hirvonen@hansel.fi
puh. 029 444 4299

Ilkka Outa, kilpailuttamiskonsultti
ilkka.outa@hansel.fi 
puh. 029 444 4322