<
Uutiset

Tervetuloa teleoperaattoripalveluiden asiakastyöryhmään ja webinaariin

08.11.2019

Kilpailutamme kunta-asiakkaillemme uuden Teleoperaattoripalvelut 2020-2024 -puitejärjestelyn, johon kuuluu kattava valikoima puheviestinnän palveluja:

  • Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne ja mobiilidata
  • Vaihde-, välitys- ja informaatiojärjestelmät
  • Tavoitettavuuspalvelut
  • Asiakaspalveluratkaisut
  • Puhelunvälityspalvelut
  • Puitejärjestelyn palveluita tukevat asiantuntijapalvelut.

Liittymällä sopimukseen pääset hyötymään keskitetyn hankinnan kilpailukykyisistä hinnoista. Kilpailutuksessa valitaan yksi toimittaja, jolta voi hankkia osan tai kaikki sopimuksen palveluista.

KL-Kuntahankinnat on irtisanonut Elisan ja Telian väliaikaiset sopimukset teleoperaattoripalveluista, ja ne päättyivät 1.11.2019. Valmisteilla olevan sopimuksemme kautta saat vastaavat palvelut. 

Osallistu infotilaisuuteen

Kerromme kilpailutuksesta ja puitejärjestelyn tarjoamista palveluista asiakkaillemme webinaarissa tiistaina 3.12. klo 10-11.

Yhteishankinnan valmisteluun muodostetaan liittyneistä asiakkaista koostuva asiakastyöryhmä. Työryhmässä keskustellaan muun muassa palvelujen sisällöstä ja vaatimuksista. Asiakastyöryhmätyöskentely koostuu tarjouspyyntömateriaalin kommentoinnista Microsoft Teams-työtilassa joulukuun 2019 aikana.

Jos olet kiinnostunut osallistumisesta asiakastyöryhmään tai webinaariin, ilmoittaudu tästä linkistä viimeistään 29.11.2019.

Liity ajoissa

Jotta voit käyttää tulevaa yhteishankintaa, tulee organisaatiosi liittyä siihen ennen tarjouspyynnön julkaisua eli viimeistään 20.12.2019. Ilmoittautuminen kiinnostuneeksi tai liittyminen sopimuskauden aikana ei ole enää mahdollista.

Tavoitteenamme on, että puitesopimus on asiakkaidemme hyödynnettävissä kesäkuussa 2020.

Lue lisää ja liity sopimukseen

Lisätietoa: 

Kuinka aloittaa palveluidemme käyttö?
Puitejärjestelyihin liittyminen - Usein kysytyt kysymykset