<
Uutiset

Tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen uudet sopimukset pian käytettävissä – ilmoittaudu mukaan minikisaklinikalle

16.09.2020

Kunnille, kuntayhtymille, seurakunnille ja vastaaville* tarkoitetut tilintarkastuksen ja sisäisen tarkastuksen yhteishankinnat ovat käytettävissä arviolta 9.11.2020. Voit hyödyntää näitä sopimuksia vaikka et olisi tehnyt ennakkoliittymistä hankintaan, koska kyseessä on dynaaminen hankintajärjestelmä eli DPS.

Minikisamateriaalit tulevat saataville verkkosivuillemme jo marraskuun alkupuolella, joten voit aloittaa minikisan valmistelun hyvissä ajoin. Järjestämme DPS:istä marraskuussa myös ensimmäiset minikisaklinikat, joissa opastamme teidät alkuun oman minikisan teossa. Klinikan jälkeen tiedät, kuinka tehdä onnistunut minikisa ja miten hyödyntää valmiita mallipohjiamme. Vastaamme myös kaikkiin mieleesi tuleviin kysymyksiin.

•    Tilintarkastuksen minikisaklinikka järjestetään tiistaina 3.11.2020 klo 13-15
•    Sisäisen tarkastuksen minikisaklinikka järjestetään tiistaina 10.11.2020 klo 13-15

Minikisaklinikat järjestetään etäyhteyden kautta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen anni.airaksinen(at)hansel.fi viimeistään 2.11.2020.  

Lue lisää sopimuksista:

Tilintarkastuksen palvelut 2020-2025

Sisäisen tarkastuksen palvelut 2020–2025

Huom. valtionhallinnon asiakas! Vuonna 2019 perustetut DPS:t ovat hyödynnettävissäsi ja olet myös tervetullut näille minikisaklinikoille!

* Sopimusta voivat käyttää kunnat, kuntayhtymät, evankelis-luterilainen kirkko ja ortodoksinen kirkko sekä näiden seurakunnat, KEVA sekä sellaiset julkisoikeudelliset laitokset, joihin ne käyttävät lain Hansel-nimisestä osakeyhtiöstä (1096/2008) 3 §:ssä tarkoitettua määräysvaltaa rahoituksen, johdon nimittämisoikeuden taikka hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenten nimittämisoikeuden perusteella. DPS:ää voivat käyttää myös vesi- ja energiahuollon, liikenteen ja postipalvelujen alalla toimivien yksiköiden hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain 5 §:ssä tarkoitetut hankintayksiköt, jotka ovat kunnan tai kuntien yhdessä kokonaan omistamia. Hanselin ajantasainen asiakasluettelo löytyy verkkosivuiltamme