Autojen huolto-, korjaus-, pesu- ja katsastuspalvelut, MERCEDES-BENZ Puitejärjestely

Tämä yhteishankinta on vain siihen liittyneiden asiakkaidemme käytettävissä. Voit tarkistaa organisaatiosi liittymisen Oma Hansel -valikosta kohdasta ”Liittymistiedot”.

Yhteishankinnan edut

  • Saat kattavat palvelut tarvittavine tuotteineen tarpeesi mukaan.
  • Hyödynnät sopimustoimittaja Veho Oy Ab:n alueellisia palveluverkostoja.
  • Saat käyttöösi tarpeitasi tukevat sopimus-, turvallisuus- ja varautumisehdot, joita voit vielä tarkentaa organisaatiosi osalta asiakkaan hankintasopimuksella puitesopimusehtojen asettamissa rajoissa.
  • Varmistat edulliset hinnat. 
  • Varmistat Hanselin asiantuntijoiden laajan tuen koko sopimuskauden ajaksi, muun muassa asiakkaan edunvalvonta ja toimittajahallinta.

Katso Vastuullisuus-välilehdeltä, kuinka vastuullisuus on tässä yhteishankinnassa huomioitu.

Mitä voin hankkia?

Voit hankkia Mercedes-Benz-merkkisille henkilö-, paketti- ja kevytkuorma-autoille huolto-, korjaus-, pesu- ja katsastuspalveluja. Voit hankkia myös näiden palvelujen tuottamisen yhteydessä käytettäviä tuotteita (muun muassa autojen varaosia) joko palveluhankintojen yhteydessä tai erikseen. 

Voit hankkia huolto- ja vikakorjauspalveluja, vauriokorjaus- ja maalauspalveluja, katsastustarkastuksia, määräaikaiskatsastuksia ja niihin liittyviä mittauksia sekä jälkitarkastuksia. 

Jos organisaatiollasi on tarpeita esimerkiksi varaosien ja varusteiden varastointiin sekä uudelleenkäyttöön, voit hankkia myös näitä palveluja tämän puitejärjestelyn kautta. Voit hankkia myös auton teippaamista sekä auton nouto- ja palautuspalveluja.

Tutustu tarkemmin hankittavissa oleviin palveluihin Asiakirjat-välilehdeltä löytyvästä asiakirjasta ”Hankinnan kohteen kuvaus ja vaatimusmäärittely”.

Sopimuskausi

Puitejärjestelyn sopimuskausi on 1.4.2024–31.3.2026. Hansel voi jatkaa sopimuskautta enintään kahden vuoden optiokaudella. Asiakkaan hankintasopimus voi olla voimassa enintään kolme kuukautta puitesopimuksen päättymisen jälkeen.

Tutustu tarkemmin puitesopimusehtoihin Asiakirjat-välilehdellä.

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Liity viimeistään

Sopimuskausi
01.04.2024 - 31.03.2026
Asiakkaan hankintasopimusten viimeinen voimassaolopäivä
30.06.2024
Toimintamalli
Yksi toimittaja

Vastuullisuus

Kaikki yhteishankintamme on vastuullisuusanalysoitu ja merkitty vastuullisuustunnuksin. Tässä yhteishankinnassa on huomioitu:

  • Ympäristövastuu
  • Taloudellinen vastuu

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja

Mika Saarinen

Kategoriapäällikkö

mika.saarinen@hansel.fi

Hankinnan vaihe

  1. Esiselvityksessä
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Käynnissä
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa