Autot palveluineen 2025–2027 (2029)​ Puitejärjestely

Osa-alueet

 

Valmistelemme uutta Autot palveluineen 2025–2027 (2029) -puitejärjestelykokonaisuutta, joka tarjoaa mukaan liittyneille asiakkaillemme kattavan valikoiman erilaisia henkilö-, paketti- ja kevytkuorma-autoja ja niihin liittyviä palveluja, kuten varustelupalveluja. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaidemme tarpeita vastaava ja laadukas tuote- ja palveluyhteishankinta.

Puitejärjestelykokonaisuus muodostuu useista erillisistä puitejärjestelyistä. Voit liittyä mukaan yhteen tai useampaan – vaikka niihin kaikkiin, jolloin voit tehdä sopimuskaudella hankintoja mistä tahansa puitejärjestelystä. 

Yhteishankinnan edut 

  • Varmistamme muun muassa sopimustoimittajiemme luotettavuuden ja toimituskyvyn. Laatimamme ehdot mahdollistavat yhteishankinnan sujuvan käytön sopimuskaudella.
  • Varmistat kilpailukykyiset hinnat.
  • Saat käyttöösi kattavan autojen sopimusmalliston, johon voit tutustua ennen hankintaa. Sen jälkeen voit hankkia autoja helppokäyttöisen sopimusautojen tutustumis- ja hankintakanava Ajoneuvopalvelun kautta puitejärjestelyn sisäisellä kilpailutuksella niistä puitejärjestelyistä, joihin liityt mukaan.
  • Saat käyttöösi tarpeitasi tukevat sopimusehdot, joita voit vielä tarkentaa asiakaskohtaisiin tarpeisiisi hankintakohtaisesti hankintasopimuksella (niin sanotulla asiakaskohtaisella sopimuksella).
  • Pääset hyödyntämään hankinnoissasi kilpailutettuja sopimustoimittajia, joiden soveltuvuus on tarkistettu ja joiden kanssa tehtyjä puitesopimuksia hallinnoidaan Hanselissa koko sopimuskauden ajan.

Mitä voin hankkia? 

Tavoitteenamme on, että puitejärjestelyjen kautta voi hankkia erilaisia henkilö- ja pakettiautoja sekä kevytkuorma-autoja asiakaskohtaisesti tarpeisiisi varusteltuina. Pyrimme saamaan valikoimaan bensiini- ja dieselautojen lisäksi myös erilaisia ladattavia hybridiautoja (PHEV) sekä täyssähköautoja (BEV). Myös varustelupalvelut sekä muun muassa toimitus- ja käyttöönottokoulutuspalvelut kuuluvat hankinnan kohteeseen. Autot toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen Suomessa tai ulkomailla.

Yhteishankinnan kohde kuuluu valtion talousarviosta annetun lain (165/1992) 22 a §:n piiriin.

Sopimuskausi 

Tavoitteenamme on, että puitejärjestelyt ovat asiakkaiden hyödynnettävissä helmikuussa 2025. Sopimuskausi muodostuu alustavasti kiinteästä kahden vuoden sopimuskaudesta, jonka lisäksi Hanselilla on mahdollisuus jatkaa puitesopimuskautta enintään kahden vuoden optiokaudella. 

Lisätiedot:
kategoriapäällikkö Mika Saarinen
Ajoneuvo- ja logistiikkapalvelut
mika.saarinen@hansel.fi

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Liity viimeistään

Sopimuskausi
01.02.2025 - 31.01.2027
Asiakkaan hankintasopimusten viimeinen voimassaolopäivä
31.07.2027
Toimintamalli
Kevennetty kilpailutus, hankintalaki 1397/2016

Lisätietoja

Haluan lisätietoja hankinnan etenemisestä.

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja kilpailutuksesta

Joel Hakala

Kilpailuttamiskonsultti

kilpailutus@hansel.fi

Lisätietoja hankinnan sisällöstä

Mika Saarinen

Kategoriapäällikkö

mika.saarinen@hansel.fi

Hankinnan vaihe

  1. Esiselvityksessä
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Käynnissä
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa