Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn pienhankinnat Pienhankinta

Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn pienhankintaan ei tarvitse liittyä. Sen sijaan tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä hyväksytään palvelun käyttöehdot.

 

Mitä voin hankkia?

Tämän pienhankinnan kautta voit hankkia ohjelmistorobotiikka- ja tekoälyratkaisuja sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita silloin, kun hankinnan arvo jää alle kansallisen kynnysarvon (ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hankinnoissa 60 000 euroa). 

Ohjelmistorobotiikka- ja tekoälyratkaisuilla voidaan muun muassa automatisoida rutiiniprosesseja, prosessoida luonnollista kieltä, toteuttaa tekstin, kuvan ja hahmon tunnistusta sekä järjestelmien välistä tiedonsiirtoa.
Asiantuntijapalveluihin kuuluvat mm. ohjelmistorobotiikka- ja tekoälyratkaisuihin liittyvä suunnittelu, määrittely, toteutus, käyttöönotto ja koulutus. Palveluihin kuuluu myös tuki- ja ylläpitopalvelu. 

Muistathan, että hankintaa ei saa pilkkoa hankintalain soveltamisen välttämiseksi. Huomioi lisäksi oman organisaatiosi hankintaohjeet.

Pienhankintapalvelussa ei ole kyse yhteishankinnasta. Pienhankintapalvelu on ensisijaisesti digialusta, joka on luotu helpottamaan asiakkaan omien pienhankintojen kilpailuttamista. Hansel on tarkistanut Pienhankintapalveluun osallistuvien toimittajien taustan. Pienhankinta tulee kilpailuttaa hankintayksikön omien hankintaohjeiden mukaisesti. Pienhankintojen tarjouspyyntöasiakirjojen kommentointi ei kuulu palveluihimme. Alta löydät kuitenkin selkeät video-ohjeemme pienhankintapalvelun käyttöön.

Mikäli hankintasi ylittää kansallisen kynnysarvon, ei pienhankintaa voi käyttää. Siinä tapauksessa suosittelemme hyödyntämään Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly 2019–2023 DPS:ää. Dynaamisen hankintajärjestelmän hyödyntäminen ei edellytä etukäteisliittymistä. 

Sopimuskausi

Tämä pienhankinta on voimassa 16.11.2020 alkaen.

Näet vain osan sisällöstä, koska et ole kirjautunut. Kirjaudu sisään

Ei vielä tunnuksia? Rekisteröidy

Kirjaudu sisään

Liittyminen

Sopimuskausi
16.11.2020 -

Vastuullisuus

Kaikki yhteishankintamme on vastuullisuusanalysoitu ja merkitty vastuullisuustunnuksin. Tässä yhteishankinnassa on huomioitu:

Taloudellinen vastuu

Yhteystiedot

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@hansel.fi

029 444 4300

Hankinnan vaihe

  1. Esiselvityksessä
  2. Valmistelussa
  3. Kilpailutuksessa
  4. Käynnissä
  5. Päättynyt, asiakaskohtaiset sopimukset voimassa