<
Yhteishankinnat

Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn pienhankinnat

Pienhankinta

Pienhankinnan yhteenveto

Nimi

Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn pienhankinnat

Sopimuskausi

16.11.2020 -

Vastuullisuus

Ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn pienhankintaan ei tarvitse liittyä. Sen sijaan tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä hyväksytään palvelun käyttöehdot.

 

Mitä voin hankkia?

Tämän pienhankinnan kautta voit hankkia ohjelmistorobotiikka- ja tekoälyratkaisuja sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita silloin, kun hankinnan arvo jää alle kansallisen kynnysarvon (ohjelmistorobotiikan ja tekoälyn hankinnoissa 60 000 euroa). 

Ohjelmistorobotiikka- ja tekoälyratkaisuilla voidaan muun muassa automatisoida rutiiniprosesseja, prosessoida luonnollista kieltä, toteuttaa tekstin, kuvan ja hahmon tunnistusta sekä järjestelmien välistä tiedonsiirtoa.
Asiantuntijapalveluihin kuuluvat mm. ohjelmistorobotiikka- ja tekoälyratkaisuihin liittyvä suunnittelu, määrittely, toteutus, käyttöönotto ja koulutus. Palveluihin kuuluu myös tuki- ja ylläpitopalvelu. 

Muistathan, että hankintaa ei saa pilkkoa hankintalain soveltamisen välttämiseksi. Huomioi lisäksi oman organisaatiosi hankintaohjeet. Mikäli hankintasi ylittää kansallisen kynnysarvon, ei pienhankintaa voi käyttää. Siinä tapauksessa suosittelemme hyödyntämään Ohjelmistorobotiikka ja tekoäly 2019–2023 -DPS:ää. Dynaamisen hankintajärjestelmän hyödyntäminen ei edellytä etukäteisliittymistä. 

Sopimuskausi

Tämä pienhankinta on voimassa 16.11.2020 alkaen.

'