<
Yhteishankinnat

Johtamisen ja kehittämisen konsultoinnin pienhankinnat

Pienhankinta

Pienhankinnan yhteenveto

Nimi

Johtamisen ja kehittämisen konsultoinnin pienhankinnat

Sopimuskausi

03.05.2021 -

Vastuullisuus

Johtamisen ja kehittämisen konsultoinnin pienhankintaan ei tarvitse liittyä. Sen sijaan tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä hyväksytään palvelun käyttöehdot.

Mitä voin hankkia?

Tämän pienhankinnan kautta voit hankkia johtamisen ja kehittämisen konsultointia silloin, kun hankinnan arvo jää alle kansallisen kynnysarvon. Pienhankinnan kautta voit ostaa esimerkiksi seuraavia palveluita

 • Johtaminen, työyhteisöt ja esimiestyö
 • Strategian, prosessien ja palveluiden kehittäminen​
 • Hanke- ja projektihallinta
 • Tietohallinnon kehittäminen ja kokonaisarkkitehtuuri
 • Analyytikko- ja tutkimuspalvelut

Pienhankintaa voit käyttää vain silloin, kun hankintasi jäävät alle kansallisen kynnysarvon. Muistathan, että hankintaa ei saa pilkkoa hankintalain soveltamisen välttämiseksi. Huomioi lisäksi oman organisaatiosi hankintaohjeet.

Pienhankintapalvelussa ei ole kyse yhteishankinnasta. Pienhankintapalvelu on ensisijaisesti digialusta, joka on luotu helpottamaan asiakkaan omien pienhankintojen kilpailuttamista. Hansel on tarkistanut Pienhankintaapalveluun osallistuvien toimittajien taustan. Pienhankinta tulee kilpailuttaa hankintayksikön omien hankintaohjeiden mukaisesti. Pienhankintojen tarjouspyyntöasiakirjojen kommentointi ei kuulu palveluihimme. Alta löydät kuitenkin selkeät video-ohjeemme pienhankintapalvelun käyttöön.

Mikäli hankintasi ylittää kansallisen kynnysarvon, ei pienhankintaa voi käyttää, vaan suosittelemme tutustumaan Johtamisen ja kehittämisen konsultointi 2021–2025 DPS:ään

Toimittajavalinta

Huomioi toimittajavalinnassa organisaatiosi ohjeet pienhankinnoista.

Ilmoita aina kaikille tarjouksen jättäneille viipymättä toimittajavalinnasta.

Sopimustoimittajan soveltuvuusvaatimukset

Sopimustoimittajat ovat täyttäneet seuraavat soveltuvuusvaatimukset:

 1. Rekisteröityminen kaupparekisteriin tai vastaavaan sijoittautumisjäsenvaltionsa ylläpitämään rekisteriin
 1. Verojen ja eläkevakuutusmaksujen maksaminen
 2. Rahoituksellinen ja taloudellinen tilanne
 • Riskiluokitus vähintään 4
 • Toimittajan liikevaihto on vähintään 1 000 000 euroa
 • Toimittajalla on toiminnan vastuuvakuutus, jonka vakuutusmäärä on vähintään 500 000 euroa
 1. Referenssit: Sopimustoimittajilla on kokemusta vastaavien palveluiden tuottamisesta: vähintään kolmereferenssitoimeksiantoa, joiden laajuus on vähintään 70 000 euroa ja viisi referenssitoimeksiantoa joiden laajuus on vähintään 40 000 euroa Sama asiakasorganisaatio (voi olla asiakkaana enintään kahdessa referenssitoimeksiannossa.

Hinnoittelu

Palvelujen hinnat määräytyvät toimittajan tekemän tarjouksen pohjalta. Tarjouspyynnössä kannattaa kertoa millaisella hinnoittelumallilla haluat tarjoukset.  Tyypillisiä hinnoittelumalleja on päivähinta (htp) sekä kiinteä kokonaishinta. Toimittajan asiakkaille antamat hinnat pitävät sisällään Hanselin toimittajilta veloittaman 1 % palvelumaksun. Palvelumaksulla Hansel kattaa pienhankintapalvelun ylläpidon kustannukset.

Reklamaatiot

Reklamoi havaitsemistasi virheistä viipymättä toimittajalle. Näin säilytät mahdollisuuden sopimusten mukaisten oikeuksien, kuten sopimussakon tai vahingonkorvauksen, käyttöön.

Tärkeintä on ilmoittaa virheistä ajoissa toimittajalle. Mikäli reklamaation käsittely ei tuota tyydyttävää lopputulosta, ole yhteydessä Hanseliin.

Lisätietoja

Saat lisätietoja asiakaspalvelustamme 029 444 4300 tai asiakaspalvelu@hansel.fi.

'