Små upphandlingar gällande bedömningstjänster inom bedömningsorgan för informationssäkerhet Små upphandlingar

Tietoturvallisuuden arviointilaitosten arviointipalveluiden pienhankintaan ei tarvitse liittyä. Sen sijaan tarjouspyynnön lähettämisen yhteydessä hyväksytään palvelun käyttöehdot.

Mitä voin hankkia?

Tämän pienhankinnan kautta voit hankkia tietoturvallisuuden arviointilaitoksista (1405/2011) annetun lain mukaisten hyväksyttyjen tietoturvallisuuden arviointilaitosten tuottamia arviointipalveluita silloin, kun hankinnan arvo jää alle kansallisen kynnysarvon. 

Pienhankintaa voit käyttää vain silloin, kun hankintasi jäävät alle kansallisen kynnysarvon. Muistathan, että hankintaa ei saa pilkkoa hankintalain soveltamisen välttämiseksi. Huomioi lisäksi oman organisaatiosi hankintaohjeet. 

Pienhankinnassa ei ole kyse yhteishankinnasta. Kisa-apuri on ensisijaisesti digialusta, joka on luotu helpottamaan asiakkaan omien pienhankintojen kilpailuttamista. Hansel on tarkistanut Kisa-apuriin osallistuvien toimittajien taustan. Pienhankinta tulee kilpailuttaa hankintayksikön omien hankintaohjeiden mukaisesti. Pienhankintojen tarjouspyyntöasiakirjojen kommentointi ei kuulu palveluihimme. Alta löydät kuitenkin selkeät video-ohjeemme Kisa-apurin käyttöön.

Mikäli hankintasi ylittää kansallisen kynnysarvon, ei pienhankintaa voi käyttää, vaan suosittelemme tutustumaan Tietoturvallisuuden arviointilaitosten arviointipalvelut DPS:ään.

Du ser bara en del av innehållet, eftersom du inte är inloggad. Logga in

Har du ännu inte användarnamn? Registrera dig

Logga in

Anslutning

Avtalsperiod
01.02.2022 -

Kontaktuppgifter

Kontakta våra experter

Ytterligare information

Kundservice

asiakaspalvelu@hansel.fi

029 444 4300

Upphandlingens fas

  1. I förhandsutredningsfasen
  2. Under beredning
  3. I konkurrensutsättningsfasen
  4. Pågående
  5. Avslutat, kundspecifika kontrakt giltiga