Utveckla upphandlingen

Till offentliga upphandlingar används stora summor och upphandlingarna regleras strikt. En planmässig och målinriktad upphandlingsverksamhet leder till ett bättre slutresultat. Vi har flera digitala verktyg för utvärdering av upphandlingsverksamheten samt nivån och historiken på upphandlingarna. Våra experter ger gärna stöd för mera ingående analyser eller till exempel för att upprätta anvisningar och verktyg för upphandlingsverksamheten. Läs mera om vårt omfattande tjänsteutbud för utveckling av upphandlingsverksamheten! 

Hankintapulssi

Hankintapulssi samlar ihop din organisations upphandlingsdata. Datan baserar sig på era fakturor. Detta är en visualiserad tjänst som berättar vad som är upphandlat, vilka är leverantörerna samt när upphandlingarna är gjorda. Härifrån hittar man även datan gällande koldioxidavtrycken. Programmet är endast på finska.

Bekanta dig med Hankintapulssi

Hankintatutka

Hankintatutka är ett verktyg, som hjälper dig att evaluera din organisations upphandlings maturitet. Med hjälp att detta verktyg kan du lokalisera utvecklingsområden samt uppskatta upphandlingen från olika synvinklar. Programmet är endast på finska.

Bekanta dig med Hankintatutka

Hankintaluotsi

Hankintaluotsi är ett verktyg, som hjälper dig att ta över era upphandlingar. Detta verktyg hjälper dig att få era offentliga upphandlingar mer imponerande och ansvarsfulla. I detta verktyg kan du sätta in era mål för upphandlingar samt följa upp dessa mål. Hankintaluotsi hittar du från Hilma (hankintailmoitukset.fi). Programmet är endast på finska.

Bekanta dig med Hankintaluotsi

 

Vill ni utveckla era upphandlingar? Vi hjälper er gärna!